-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Ezt a mentalitást a finnektől, hogy a WIN XP már felejtős és antikvitás, tessék használni újabb OP. rendszert a szoftvereikhez, részemről nem igazán tudom elfogadni.
A napokban olvastam egy angol felmérést, (2012 júniusi összesítéssel) miszerint a WINDOWS legális felhasználóinak a 34%-a még mindig XP-t használ! Micsoda maradiság.
Ez a felmérés nagyjából az egész világra kiterjedt felmérésen alapult.#65 motacilo
A 2012-esnél maradás eléggé kivitelezhetetlen, mert mint itt írták már többen is, automatikusan felfrissít 2013-ra, és aztán már volt-nincs F-Secure IS 2012.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged