Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
-
Mikulásbá
nagyúr
Jó hasonlat,szerintem is lehet benne valami.Annyira azért jogos a gondolkodásuk,hogy XP már nagyrészt csak vállaltok használnak,magánszemély aki csak tudott már váltott "feljebb" (Vista majd Win 7)
Vállalati gépre pedig nem ilyen védelem kell.Ez kifejezetten otthoni gépre való. -
Mikulásbá
nagyúr
Én is ilyesmire tippeltem,mikor megláttam,hogy eltűnt a F-Sec.IS 2013 tűzfala.
Szerintem alapvetően előre gondoltak,főleg a Windows 8-ra.Ugye anno ódákat zengtek,hogy ez az OP már mennyire biztonságos lesz alapból,bizonyos részek,hozzáférések teljesen mások lesznek,stb.
Erre alapozva számítottak arra,a win beépített tűzfala elég lesz egy erős vírusvédelemhez-és ezzel erőforrást is megtakarítanak,ha nincs saját tűzfal(egy modul kiesett....)
Végül is logikus gondolkodás,erre írtam vala régebben,kíváncsi leszek majd a teszteken mit produkál a win tűzfalával.
Szerintem okosan csinálták,de majd az idő bizonyít! -
motacilo
aktív tag
Aki XP-s és ragaszkodna az F-Secure termékéhez két választás adódik: sima AV+ külön tűzfal vagy marad a 2012-nél. Nem hiszem, hogy az előző verzióhoz képest ugrásszerű változás/javulás következik be (és ez más AV termékre is tartom). Kizártnak tartom, hogy egy friss (esetleg még bugos) védelmi szoftver jobb alternativa lenne, mint a régebbi verziószámú, de bevált termék. Egyszóval nincs potenciálisan veszélynek kitéve senki, csak azért mert korábbi verziószámú terméket használ, a többi pedig marketing. Egyszerűen nem tudnak már mit kitalálni az AV cégek, nem is nagyon lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest