- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
-
Jó hasonlat,szerintem is lehet benne valami.Annyira azért jogos a gondolkodásuk,hogy XP már nagyrészt csak vállaltok használnak,magánszemély aki csak tudott már váltott "feljebb" (Vista majd Win 7)
Vállalati gépre pedig nem ilyen védelem kell.Ez kifejezetten otthoni gépre való. -
Én is ilyesmire tippeltem,mikor megláttam,hogy eltűnt a F-Sec.IS 2013 tűzfala.
Szerintem alapvetően előre gondoltak,főleg a Windows 8-ra.Ugye anno ódákat zengtek,hogy ez az OP már mennyire biztonságos lesz alapból,bizonyos részek,hozzáférések teljesen mások lesznek,stb.
Erre alapozva számítottak arra,a win beépített tűzfala elég lesz egy erős vírusvédelemhez-és ezzel erőforrást is megtakarítanak,ha nincs saját tűzfal(egy modul kiesett....)
Végül is logikus gondolkodás,erre írtam vala régebben,kíváncsi leszek majd a teszteken mit produkál a win tűzfalával.
Szerintem okosan csinálták,de majd az idő bizonyít! -
motacilo
aktív tag
Aki XP-s és ragaszkodna az F-Secure termékéhez két választás adódik: sima AV+ külön tűzfal vagy marad a 2012-nél. Nem hiszem, hogy az előző verzióhoz képest ugrásszerű változás/javulás következik be (és ez más AV termékre is tartom). Kizártnak tartom, hogy egy friss (esetleg még bugos) védelmi szoftver jobb alternativa lenne, mint a régebbi verziószámú, de bevált termék. Egyszóval nincs potenciálisan veszélynek kitéve senki, csak azért mert korábbi verziószámú terméket használ, a többi pedig marketing. Egyszerűen nem tudnak már mit kitalálni az AV cégek, nem is nagyon lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest