- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamivagyok
tag
Mennyi szép emléket jutattál eszembe. Akkor vettem a 2700x-et amikot kijött a 3000-es sorozat. A "támogatott" memóriák konkrétan sehol (talán Samsung B-die vagy mi) nem voltak/vagy elképesztő drága kitekben. Vettem 3000Mhz Kingston Furyt és reménykedtem. Hibátlanul ment vele. Nemrég kaptam 3600-as 2*16-os kitet, azt is xmp profillal vitte mókolás nélkül. Mindig van valami felkapott dolog (biztos van alapja) de nem mindenkinél üt ki. 52000Ft-ért akkor nagyon piszkálta a csőröm azért vettem AMD-t. A 3700x 110e a 9700k 130e volt.
-
Valamivagyok
tag
-
Valamivagyok
tag
válasz zebra_hun #72 üzenetére
Csak ez is szokott, egy érv lenni az Intel mellett, hogy mennyivel jobban kezeli a memóriát az AMD-nél. AMD 6000-6400Mhz-ig nagyon jó, de felette elvérzik, bezzeg az Intelt húzhatod a végtelenségig. Csak bratyó is megkapta, hogy a 7800x3d mellett miért 6000MHz-es mem van.
-
Valamivagyok
tag
Azért kíváncsi leszek, hogy mutatnak majd év végén a "Arrow Lake" Core Ultra Intel procik ezeken a grafikonokon. Mennyire jó teljesítmény/energia felhasználás/ár kombóval fog piacra lépni. Jó látni, hogy van egy kis verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest