Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
senior tag
válasz Dragon3000 #56 üzenetére
Hurrá, nekem a 16 magos 7950X és a 7900XTX fogyaszt 500W alatt úgy hogy egyszerre megy a furmark és a prime95 ami mindkettőt beterheli 100%-ra. A 3DMark továbbra sem processzor tesztelő program.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #199 üzenetére
Am4 nél nincs gond, topicban olvastam, régi Intel gépen is megy.
Mint írtam 7800x3d szar VR Janinál néztem videót fullra megy neki Intelen.Ujra raktam a gépem, nem basztam el semmit. Mindig így rakok mindent.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #201 üzenetére
Mindig hiba nélkül megy le a tm5 szóval elvileg nem kéne gondnak lenni
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #208 üzenetére
A lényeg nekem szar, másnak jó, Expó van engedélyezve, 4090 most 4080 Win10 revios, most 11 pró van, mindkettővel csinálta, régi topicban régi gépeken megy.
A lényeg 2millioforintert nekem nem megy amivel játszani szoktam. Pont… -
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #209 üzenetére
Most nem vagyok otthon. Leírom a dolgokat majd.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #212 üzenetére
Am4 én 5800on semmi baja nincs azt írta, illetve több ismerősömnek van ilyen. Probléma mentesen megy. Warzone is.
Gondolom amivel én akarok játszani az szeret szivatni.
[ Szerkesztve ]
-
X2N
senior tag
válasz Dragon3000 #214 üzenetére
Olyan netkód/hitreg mellett nem is csodálom. Ma már kompetitív multis címet nem szabadna kiadni 128-as tickrate alatt a WZ meg 20-as tickrate-el dolgozik...
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #214 üzenetére
Milyen upscallinget használsz? Én AMD fsr 3
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #217 üzenetére
Nekem is most ez van, de legfőképp szerver gondok is.
X2N. Nagyon ronda úgy a játék, de majd tesztelem, megint.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #226 üzenetére
Én kijeleztetem mindig a hibákat, eddig nem volt gond.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #228 üzenetére
Ilyen durva nekem még nem volt, kicsi micro lagok azok vannak.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #230 üzenetére
Mondjuk most játszottam 1-2 napot csak warzone-t valamivel kell húzni a MW3-at, amúgy ha meg is lenne a 3 akkor csak Hardcore menne.
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #266 üzenetére
most vitázhatunk itt 3% vagy 10% ez szerintem édes kevés minimum 30-50% teljesítmény plusznál volna értelmes kiadni egy uj procit... nem kicsit reszelünk az előző genhez képest.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Dragon3000 #268 üzenetére
Szerintem nincs is 10% de ha van is kevés ,ekkora különbség napi felhasználásban észrevehetetlen sőt igazából 99% ban ki sincs használva. Tudom 1000 ből 1 ember talán dolgozik vele és neki nagyon sokat számít az a 10% is hogy filmvágásnál /tömörítésnél 2 másodpercel előbb végez......
"7000-res esetében úgy jött össze több, hogy kb 60%-kal magasabb lett a tdp keret.,,
És a mai napig a 3xxx szérián is ugyan ugy elég mindenre. De leginkább inkább a másik gyártó modeljei érnek valamit azokkal legalább nem fagy le a rendszer
Csak azért ad ki választ az amd részére,hogy nehogy elbízák magukat jól látható régebbi technologiával is ugyan azt tudják vagy esetekben még jobban is teljesítenek.
részemről a vita lezárva aki szeretné az megveszi és használja aki pedig nem az inkább megvárja a következő generácios amd-t vagy intelt. Kinek mi tetszik
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
fudi2002
veterán
válasz Dragon3000 #298 üzenetére
Majd kiderül a 9950x hogy megy.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Dragon3000 #298 üzenetére
Ha már 2 szálat használ az is kerülhet külön CCD-re...valóban a legrosszabb felállás de ezt kb igy varta mindenki.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fudi2002
veterán
válasz Dragon3000 #301 üzenetére
Próbálta. Azért egy park controllal én megnézném, hogy tényleg azt csinálja-e a win ütemező.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen