- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
SimoNPhoeniX
csendes tag
Zeck:Nem normál páka,hanem spec (azé annyira nem) Weller,a megfelelő fejjel.
Ha sikerült átforrasztanom a SlotA-s Athlonom többször is akkor valszinü ez is megoldható.Az viszont furi,hogy 400 fokon nem olvad az ón,olyan nincs.Az val. nem ón lessz,vagy valami elvonja a hőt.
Behapy:Mégegyszer,hogy ált meg a deszka?Eccercsak nemindult,vagy menet közbe leált? -
SimoNPhoeniX
csendes tag
Amúgy nekem maximálisan bejött ez a lap,mert nekem atomstabil volt,és valamiért úgy érzem,hogy a mostani A7V8X-X-em gyengébb (mármint a procik / 500 Athlon - 2000+XP/ tól függetlenül)
Ja én PL simán kicseréltem volna, márcsak azért is mert elektronikai műszerésznek tanultam ,és az Athlonomat is átforrasztottam sikeresen ( 750 ) :C -
SimoNPhoeniX
csendes tag
Hi.
Nekem is van egy tök ugyanijen lapom,csak nekem 500-as ment benne,és ugyanezzel a hibával állt meg.
Még mindig megvan. :DD
Az érdekelne engem,hogy a tied hogyan halt meg,mert az enyém a készenléti mód miatt,egyszercsak elment örökre ''aludni'' ;] és soha többet nem ébredt fel :O
Nos én is utánajártam a kondiknak,amik nekem is szétfolytak,de előtte töbször hallottam a lap felől furcsa sercegő hangokat :)) ,nemtom Te hallottál ilyet? (vagy elnyomta a ventillátor? :DD ),szal utánajártam és kiderült,hogy ilyen kondikat sehol nem fogsz kapni (legalább is normál elektronikai boltokban nem),esetleg nagy szerencsével baromi drágán kifejezetten ilyeneket gyártó tajvani cégtöl lehetne rendelni,ráadásul mások nem jók bele,mert más lessz a kondi jósági tényezője,fáziseltolása,meg az ''ellenállása'' (különböző zavarfrekis),szal hacsak nincs egy másik csipszet,vagy valami más bajjal hibás deszka akkor nem fog menni,ha van az viszont ENGEM is érdekelne :DD.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged