- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz realist #2109 üzenetére
Tévedsz, alzánál van Vivo X100 Pro, kb. Európában a kevés helyek egyike, ahol lehet globál romos X100 Pro-t kapni Funtouch OS-sel.
Nov. 19. kedd: Vivo globál rajt
Nov. 21. csüt: Oppo globál rajtÉrdemes majd figyelni, ezeken fogják remélhetőleg bejelenteni, hogy hol és mikortól lesz kapható EU-ban.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
Én most rendeltem egy fekete OP Watch 2-őt (most van ilyen -15% back to school kedvezmény + adnak 1 töltőadaptert, + fluoro-strap szíjat + fekete Nord Buds 3 Pro fülest) -20 EUR kuponnal, de 10 EUR-os priority szállítással, 269 EUR, ez kb. 105 ezer, annyiért itthon hivatalosan csak az OP Watch2 R van alzánál. Tegnap adták fel, elvileg jövő péntekre megérkezik, UPS hozza.
6 éves Android Wear-es Huawei Watch 2-őt vált, kiváncsi leszek, majd beszámolok idővel a tapasztalatokról. Van szerencsére hozzá egy bőr és egy rozsdamentes acél 22mm-es szíj is, azokat sem kell így kidobnom, tudom variálni öltözethez, ha kellCégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
Oneplus is bevezet némi AI-t hamarosan (fotók szerkesztéséhez AI erasert, a'la Samsung). Nem csak OP12 kapja meg.
-
koxminator
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest