Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi10
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Üdv.
Először is köszönöm a válaszod,most már világos a gázégős rész.Másodszor meg megmondom őszintén,hogy én nemértem ezt,kérdezek valamit normálisan itt tőletek,akik szerintem ezt már régóta csinálják és akkor ilyeneket kapok a fejemhez,hogy nagy az arcom?!hát ezt nem tudom hova tenni..miből gondolod te ezt...de ennek ellenére érzem a jóindulatot is a mondataidban.Azt egy mondatommal sem írtam,hogy nekem nagyon nem számítanak az anyagiak...én is halandó,normális ember vagyok mint ti és igen elég nagy az elhatározottság bennem.(Tudod eddig terepjárókat építettünk off-road találkozókra,versenyekre saját zsebből és ez is egy olyan dolog,hogy ha az ember szeret valamit akkor arra áldoz is,hangsúlyozom hogy itt megint nem azt mondom ,hogy én csövön vagyok lóvéval.)De megfogadom a tanácsodat és először valami "melegebbel" kezdek,mert aki a jó tanácsot nem fogadja meg az az igazán buta ember szerintem.Már csak azért is,mert ahogy egy fórumozó kolléga ezt leírta, lehet hogy éppen az szegné kedvem,ha többször nem sikerülne a dolog mondjuk a nitroval,tapasztalatlanságból vagy akármiből eredően.Azért remélem,ha kérdésem adódik vagy akármi,akkor itt találok majd segítő embereket ebben a mókában
Tisztelettel:
Aszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest