Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Nah mozgalmas 14 oran vagyok tul itt reggel 6 van, eddig megallas nelkul benching, pretesting, insulating volt a musoron. Mar csak Vivi, zzolio es en maradtunk ilyen sokaig mokazni, utobbi most allt neki epowerelni a gtx 980ti-t
En keszen vagyok a holnapra remelem sikerul egy ket jo eredmenyt gyartani. WR-re semmi esely, egyelore gyengebben mennek ezek a karik mint a TX-ek. Mindenki leginkabb a tarsasagot es a kozos bencheles oromeit elvezi. Sokaknak mar ez az xedik nap hogy nitroznak vagy versenyeznek (g.skill world cup, es egyeb demonstraciok). Nalam leginkabb 3dmark firestrike lesz a celkeresztben a tobbit meglatjuk. De most 2 ora alvas es go back. Over and out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
En keszen vagyok a holnapra remelem sikerul egy ket jo eredmenyt gyartani. WR-re semmi esely, egyelore gyengebben mennek ezek a karik mint a TX-ek. Mindenki leginkabb a tarsasagot es a kozos bencheles oromeit elvezi. Sokaknak mar ez az xedik nap hogy nitroznak vagy versenyeznek (g.skill world cup, es egyeb demonstraciok). Nalam leginkabb 3dmark firestrike lesz a celkeresztben a tobbit meglatjuk. De most 2 ora alvas es go back. Over and out.