Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Nah mozgalmas 14 oran vagyok tul itt reggel 6 van, eddig megallas nelkul benching, pretesting, insulating volt a musoron. Mar csak Vivi, zzolio es en maradtunk ilyen sokaig mokazni, utobbi most allt neki epowerelni a gtx 980ti-t
En keszen vagyok a holnapra remelem sikerul egy ket jo eredmenyt gyartani. WR-re semmi esely, egyelore gyengebben mennek ezek a karik mint a TX-ek. Mindenki leginkabb a tarsasagot es a kozos bencheles oromeit elvezi. Sokaknak mar ez az xedik nap hogy nitroznak vagy versenyeznek (g.skill world cup, es egyeb demonstraciok). Nalam leginkabb 3dmark firestrike lesz a celkeresztben a tobbit meglatjuk. De most 2 ora alvas es go back. Over and out.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En keszen vagyok a holnapra remelem sikerul egy ket jo eredmenyt gyartani. WR-re semmi esely, egyelore gyengebben mennek ezek a karik mint a TX-ek. Mindenki leginkabb a tarsasagot es a kozos bencheles oromeit elvezi. Sokaknak mar ez az xedik nap hogy nitroznak vagy versenyeznek (g.skill world cup, es egyeb demonstraciok). Nalam leginkabb 3dmark firestrike lesz a celkeresztben a tobbit meglatjuk. De most 2 ora alvas es go back. Over and out.