- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MIUI / HyperOS topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
A mai nap még utoljára gyorsba össze szerveztem magamnak egy session-t. Elég kapkodós volt a nap, mivel holnap már vissza kell vinnem az asus-nak a hardvereket, valamint én is pakolok ki a PlayIT-re, így még a gépeket is bekellett pakolnom a kocsiba. Azon meg ráadásul még nyári gumik volta, így a tényleges tuninghoz valamivel 12 óra után tudtam hozzáfogni.
A konfiguráció: asus R5E, 5960X cpu, 32Gb Crucial DDR4 ram, Samsung EVO 120Gb ssd,Corsair AX 1200W psu, valamint chillerrel hűtött 4 db HD 7970 cfx.A videó kártyák túlhajthatóságát illetően nem voltak kétségeim, ezek már jó pár alkalommal bizonyították, hogy 1300MHZ-en stabilak tudnak lenni kellően behűtött vízzel.
A cpu volt makrancos most is. Hiába próbáltam különböző bios beállításokat, a cold boot -80°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten már jelentkezett,a cpu viszont 95 -100 között érezte jól magát. A szokásos 1,5 órai kínlódást, tesztelést követően sikerült valami fogyaszthatót elérni, aminek a pontszáma engem is meglepett. Vantage 5250mhz-es cpu órajellel hozta a +91K-t.
Többszöri finomítást követően sikerült 5300 mhz fölé vinni az órajelet, így összejött 4 gpu-val a +93K.
Próbálkoztam a gpu score pontszámot 100K fölé vinni, de mikor ez meglett volna, rendre elhasalt a rendszer.A konkrét eredmények. Vantage-ban és 3dm11-ben 4 illetve 3 gpu-val sikerült HWbot-on kategóriában az első helyeket megszereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Gurulunk, WAZE?!
- Gitáros topic
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs