- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
de a team se gkx. nekem a cellshock-jaim voltak gkx-ek és abszolut igaz amit subi irt a skálázódásról. ez kevésbé reagál a magas feszre. de persze lehetnek szerencsés kivételek, mindazonáltal léggel én nem adnék neki több feszt maximum majd kint ha hideg lesz

ja igen és kicsipapucs, szép eredmények főleg elsőre. tanulj meg minnél profibban szigetelni és én inkább egy nitro tartályt meg blokkot vennék mint 2 stage kompit. sztem olcsobban is kijössz és több értelme is van. ezzel bármilyen hideget elő tudsz állítani a kompi pedig egy bizonyos hőfokot tud kb tartani ami ha coldbugba futsz (főleg a mai prociknál még gyakoribb) semmire nem mész vele. hobbinak pedig már a sima single stage is jó de profi eredményekhez ln2 kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest