- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm a GIGABYTE Magyarországnak, hogy rendezték az eseményt, és a meghívást is.
Hibátlan volt bulinak, hibátlan volt OC Partinak is (talán a legjobban megszervezett volt amin én is jártam), a HWBOT UP7-es fórumában meg másnap hajnalban jött rá valaki, hogy majd jelzi, hogy kevés az 1,85V-os max. CPU fesz.

(#4990) gunyo: Pálesz, jéger, kinek mi. Én csak az Otard VSOP-t hiányoltam.

(#4992) jones965: Az én lapom nagyon szépen muzsikált, minden téren. A bele helyezett CPU-k voltak kevesek. Coldbugba is mindössze háromszor futottam, egy-egy reboot közbeni instabilitáskor.
(#4988) szab.tam: "csak nehogy valamelyik összekeverje a kávés termoszt a fagyissal...
(ezüst vs fekete.)" - Mindegyik termosz nitrogénes volt, így nem állt fenn a véletlen összekeverés veszélye.
"én elhiszem, hogy nem remeg a kezetek, és azt is, hogy még meg is úszható, ha mellémegy." - Remegett a kezünk és többször mellé is ment. Sőt, a lányok kezére locsoltuk is, szándékosan (szemléltetve a kíváncsi kameráknak és fényképezőgépeknek a Leidenfrost jelenséget), ők meg tartották nevetve. Megúsztuk mindannyian.
"de akkor is rossz nézni, a hogy kesztyű nélkül megy a tejeskannából az átfejtés.
szerintem pont addig, amíg valaki tényleg meg nem sérül..." - Nem volt hideg a füle, na. Amúgy dewar edény a tisztes neve, még ha formailag a tejeskannához való hasonlóság a megtévesztésig fenn is áll.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTOK!! Ryzen 5700X3D
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest