Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Mindenképp csináltam volna képeket és véleményezést kértem volna tőled de így mégjobb, hogy te ajánlottad fel segítségedet.
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .
Még egy kérdés:
A "rubaflex" szigetelőt érdemes beszabni a kondik, és fetek közé, vagy oda csak szilviát tömködjek, majd a tetejére egy teljes rétegben ( persze a procit kihagyva ahogy a versenyen csináltátok ) tegyem?
Ahogy néztem az én pot-om talpa elég nagy és lelóg a prociról egészen a foglalat széléig vagy még azon is túl. Ezt, hogy érdemes szigetelni? A lelógó rész alá is kerüljön a "rubaflex"-ből, vagy elég csak a szilvia mert kevés hely van, magasságra úgy 5-6mm a ruba meg 10mm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .