- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Mindenképp csináltam volna képeket és véleményezést kértem volna tőled de így mégjobb, hogy te ajánlottad fel segítségedet.
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .
Még egy kérdés:
A "rubaflex" szigetelőt érdemes beszabni a kondik, és fetek közé, vagy oda csak szilviát tömködjek, majd a tetejére egy teljes rétegben ( persze a procit kihagyva ahogy a versenyen csináltátok ) tegyem?
Ahogy néztem az én pot-om talpa elég nagy és lelóg a prociról egészen a foglalat széléig vagy még azon is túl. Ezt, hogy érdemes szigetelni? A lelógó rész alá is kerüljön a "rubaflex"-ből, vagy elég csak a szilvia mert kevés hely van, magasságra úgy 5-6mm a ruba meg 10mm?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .