Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
eattila
üzenetére
Beadtam pár filmet hívásra, szerdára lesz kész. Elmúlt hetek keményen mentek, egyelőre esküvős képeket nem merem elkiabálni, de első adag teljesen jó lett. Baján csak lógtunk és aludtunk, meg persze fagyi és sör, aztán végigjártam a wellnesszt ha már benne volt az árfekvésben. Nem sok kép született, haverral megdumáltuk, hogy indokolatlanul lomósra gyártunk mindent, amit csak találunk:
Fujija sokkal jobban bírja a dinamikakülönbséget, szemben fényt, sötétet meg egyebet, mint a Pana.
És lehet mutattam, de csak fél pillanattal maradtam le, mikor őnagysága felzabálta a modellem és elégedetten pislogott utána a kamerába:
Fotóztunk még pécsi felhőket meg mindent amit a parton találtunk, most válogatok, szelektálok.
-
eattila
őstag
Gazt akartam, de nem találtam. Aztán ezt akartam bimbósan, mert csavaros és izé, de a lányom kezében leesett a szárról. Szóval maradt ez. Helios, meg f/tizensok, stb.

-
eattila
őstag
Jol kezdodik a nap. A bringas boltam nem kaptam kulsot (megint) es lanctisztito kefet.
Szerszamboltban meg kezi vesot nem kaptam. Es muanyag sorteju kefet. OMG.
Mindjart megyek oltonyt nezni. Hatha az se lesz. -
blueboi69
őstag
Mindjárt grillezésés lesz. Tarja.
csináltam mustárosat, van egy borsos-fokhagymás csípősebb, meg egy újfajta, kakukkfű+szójaszósz+fahéj. Kiváncsi leszek rá. -
Samott
addikt
-
eattila
őstag
Nem nyughattam, amíg le nem mostam a láncot a teraszon
Bár 2 bringalámpa világított csak. De jól megöblítettem WD40-el. Hagytam picit állni, aztán rongyokkal töröltem át, meg egy ecsettel. Aztán újra olajoztam. Igaz nem voltam annyira profi, mint n/a, nem szedtem le, de már hangos volt. Most elvileg jó. Eddig még csak némi fogkefézés volt. De ahogy látom évente nem árt így elmosni. Majd még holnap kap némi olajat a tókör előtt. 
-
blueboi69
őstag
Tőlünk nem messze meg lesz mekdönci
szóval ha balaton felé az m7 dugóban megéheztek, akkor tudtok zabálni, én meg csak odasétálok.
Tegnap megtudtam, hogy már van a városban foxpost automata is.
Fejlődünk vazze
-
npera
addikt
válasz
zetor2000
üzenetére
Simán csak közlekedni utcán a standard 911 és a Cayman S nagyon ott van. Ha elmész a GTS és GT3 (vagy 4) irányba, akkor az kirázza a lelket is belőled "sima" úton. A vicc az, hogy a kurrens 911 GT3 első futóműve és segédváza gyakorlatilag a 911 RSR-ből jön, ami nagyon durván pályaautó alap. Ezek után bizsergető belegondolni, hogy milyen lesz majd a GT3RS a "mezei" GT3-hoz képest. Úúúúúúúú....

-
npera
addikt
Most jött egy kölcsöngyerek itt aludni (egyik focista kiscsaj a lányom csapatából), de mielőtt még beindult volna az este kijutottam repülni.
Most a régi RunCam Nano 2 van a gépen, ami a TinyHawk II-n volt eredetileg, de leműtöttem róla.
A Caddx Ant Lite kamerához képest ég és föld a különbség, de nem a jobb képminőség irányába. A színek gyengébbek és a felbontás is nagyon gyengus, de azt kell mondjam a képminőség konzisztensen pocsék. Ami nem feltétlenül hiba, mert a Caddx Ant Lite eléggé tud "vibrálni", ami viszont zavaró tud lenni adott esetben.
Megpróbáltam naplementét elkapni, ami pont nem sikerült ahogy akartam, mert akkor adták le a kiscsajt és pont lement egy felhősáv mögé a Nap akkor. De még a horizont felett volt, így tudtam próbálgatni feszegetni a vevő modul határait, hogy hátha szétesik a kép a bebukott erdősávval és naplementés ragyogó égbolttal a háttérben. És nem akart szétesni a kép.
Ezek szerint az egyébként silány képű RunCam Nano 2 mégiscsak jól cisnál valamit, mert nem volt az a laterális diszintegráció (most találtam ki), ami a Caddx kamerával konzisztensen előjön hasonló fényviszonyok esetén.
Akkor már vissza sem rakom a Caddx Ant Lite-ot, ameddig fel nem tudom tenni a Foxeer Toothless 2 Nanót.
Nyomtam pár gyorsabb kört is, kis szlalom, meg kocsik követése szépen a füves rész felett maradva. Egy sportmotort is követtem, ami éppen ment haza, simán tudja a TP3 az a tempót még (50-es úton lopakodott 70 körül a motoros). A parkolóban mozgó emberek nem igazán bagóznak rá, a hangja csak teljes gázon olyan visító, hogy az utca egyszerű népe felfigyeljen rá.
-
Jahno
veterán
Nem tudom mikor jelent meg ez az új roller, de ad 20 percet, hamar ki fogom próbálni. Szimpatikusan erős és használható, ahogy látom gyors megoldással akkut tudnak benne cserélni, két fékkar és index is van. Ezek szerint nem kell a teljes gépet vinni feltölteni. Ha jól látom.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Úri cucc, elég szoros versenyben a legjobb 100$ alatti IEM pozícióra. Pár óra járatás után rakd be ezt a számot, csukd be a szemed, és kellemesen körbevesz, nem a füledből jönnek a hangok, mint az árkategória többségénél. Aztán ugyanezt mindenféle zenére jól tudja. Némi járatás után a Mele is javult ebben, ha nem is éri el a Tanya szintjét, az a nyitott hátlap miatt előnyben van ilyenekre.
-
Grillo
őstag
Nekem meg a Tanya füles. Majd még tesztelni kell, de anyagminőség, csomagolás és mellékelt dolgok szempontjából már most nagyon tetszetős.
-
npera
addikt
Megjött egy pár Shimano 105 fékpofa és egy pár Rose saját márkás. A Rose olcsóbb és nagyságrendekkel szebb kidolgozottságú (és fém a pofa tartója). Kíváncsi leszek a fék hatékonyságára hőterhelés alatt.
-
npera
addikt
919 Street
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley
üzenetére
-
Jahno
veterán
Óóóhigyaz eukaliptuszos k. anyját, meg a 2es villamos sem jár végig, fél városnak záróra.
-
npera
addikt
Boldogok a lelki szegények....

-
npera
addikt
Dícsértessék!
-
eattila
őstag
válasz
Samott
üzenetére
A baj az volt, hogy mikor installtam az elején, megadtam home dir-nek olyan mappát, amit nem kellett volna. Aztán hiába uninstalltam a szervert, mivel volt kapcsolat, maradt memóriában, és a konfig sem állt át. Szóval user home-dirjét, lemódosítottam, és minden saját usert letöröltem csoporttal együtt. Meg leszedtem a proftpd-t is. Restart, usereket újra kreaáltam, proftpd-t újra felraktam, és puff, műxik.
-
eattila
őstag
Jelentem a szerveren az ftpt megcsináltam.
-
npera
addikt
-
zetor2000
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
Pedig a Word egyik képessége, hogy ír helyetted pár sort / bekezdést / mondatot, és ott is ez a szöveg.
"To create random text in Microsoft Word, try these options: To work with this feature, type =RAND() and hit [Enter]. The default is 5 paragraphs of 3 sentences each.To customize your text, type =RAND(# of paragraphs, # of sentences) and press [Enter]."
-
blueboi69
őstag
Jáááj
így már érthető. Sosem láttam még ezt a szöveget. -
válasz
WiZARD
üzenetére
pont az a vidám benne, hogy a lorem ipsum nem latin, csak elsőre úgy néz ki, mintha. tipográfiában, webdizájnban stb használják helykitöltőnek. kb ugyanaz az eset most, mint anno a "same in english", csak amíg neked nem feladatod tudni, egy über-über-über katolikus eseményen minimum kellemetlen.
-
npera
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
In publishing and graphic design, Lorem ipsum is a placeholder text commonly used to demonstrate the visual form of a document or a typeface without relying on meaningful content. Lorem ipsum may be used as a placeholder before final copy is available. It is also used to temporarily replace text in a process called greeking, which allows designers to consider the form of a webpage or publication, without the meaning of the text influencing the design.
Hogy autós téma is legyen, elvileg létezett egy Toyota Ipsum

Ami egy Avensis Verso gyakorlatilag.
-
npera
addikt
-
-
Bujdy81
aktív tag
Nekünk is kell venni lassan fülest. Nagylánynak füldugót a doboláshoz...

-
-NoVa-
veterán
válasz
npera
üzenetére
Pár óra járatás után leültem vele a kertben picit hallgatni, és ottfelejtettem magam. Kellemes, jó arányérzékkel hangolt olcsó dinamikus. Nem tud mindent, amit a nagyok, de nincsenek kilógó hibái sem. Mélyben kifejezetten erős, de nem folyik át a középtartományra, élvezhető basshead füles.
Ha meg már úgyis kint dolgoztam, és a kezem ügyében volt a nagygép:
-
eattila
őstag
De lehet ez valami rendszer szintű dolog. Mert pl az egyik usert home dir-je át lett téve a www-re, mert másképp nem tud kilépni a saját home jából.
-
blueboi69
őstag
válasz
eattila
üzenetére
Akkor megadod mindkét umaskot ugye?
The umask used for directories can be configured using the optional second parameter to the
Umaskdirective; if this second parameter is not used, the umask used for created directories will default to the same umask as used for files.Itt nézem a példákat, leírja hogyan számolódik ki.
http://www.proftpd.org/docs/howto/Umask.htmlmiaza rir jail?
-
eattila
őstag
I need help!
Van ez a szerver itt helyben. Deb10 Buster asszem. Tettem rá egy proftpd-t. De minden user mindenfeltöltött állománya 022-es attribbal kerül fel. Ami nem jó. A .conf-ban levő beálíltásra meg tojik. Tudja valaki hogy lehet ezt megoldani?
-
npera
addikt
-
blueboi69
őstag

-
npera
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
Elég könnyű cucc és mivel racsing, ezért merev is, mint állat.
42 juró és mivel a csehek küldik, ezért nem 3 hónap után kapod meg. Mivel van saját racsing csapatuk, ezért eléggé benne vannak a témában.
Jön nemsokára a Five33 új kiadása is, amibe belefér az új nagyobb SharkByte VTX is, valamint a micro méretű jobb minőségű kamera. Az is érdekes lesz, mivel akkor jobban elfér a cucc benne és nem nano kamerával kell makettkodni.
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, good news!
Kerestem vázat, ami könnyű, micro kamera megy bele, valamint felmegy rá 5,1", 5,2" és esetleg 5,5"-os prop.
És van! Rotorama Wasp egészen pontosan Csehszlovákiából.
59 gramm elvileg. Egyik kar 5"-os, másik kar 6"-os. Ha veszel tartalék 6"-os kart, akkor kapásból 6" elöl-hátul és rögtön megy rá "akármilyen" prop.És a kamera is micro (19 mm) méretű.
És megy bele 30-as stack is, nem kell makettkodni 20 mm-es mütyűrkékkkel.
-
npera
addikt
válasz
zetor2000
üzenetére
A még "katonai célra" felhasználható részeket leszedik, tehát a páncélozást, meg a "tornyot" és hasonló mókás kiegészítőket.
Göteborgban ezzel kábé sehol sem lehetne parkolni, mert a szélessége miatt nem a kiszállás a gond, hanem be sem fér. Mondjuk valami 75 cm körüli magasságra tud felmászni, szóval az átlag személyautóra fel lehet vele kaptatni, aztán dugóban tudsz haladni tovább...
-
npera
addikt
-
Samott
addikt
válasz
-igu-
üzenetére
Orulok neki. Ha meg kell ilyen skandinav, nem tul komoly cucc, akkor nyugodt szivvel ajanlom a Lilyhammer-t is. Az egy kicsit maskent mukodik, de nekem az is tetszett.
Jaj es el ne feledjem, angol, hasonloan elborult: Vexed - ket szezon, par resz az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abból ki kell nyalakodni a lekvárt.

szóval ha balaton felé az m7 dugóban megéheztek, akkor tudtok zabálni, én meg csak odasétálok.