- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
alfa20 #25003 üzenetére
Köszi!
Ezzel a módszerrel működik, csak nem tudtam hogy keressem. MS Office-ban elsőre meglett a céges gépen, itthon is megtaláltam Open Officon, csak formázott szöveg-ként.
Mindkét Office szerencsére más munkalapra is bemásolja így, ezzel pofon egyszerű lesz nyomtatni így.
Köszi még egyszer! -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Csináltam egy táblázatot és a táblázatban található adatokat szeretném kinyerni különböző adatokhoz.
Pl termékjellemzőket feltöltöttem egy táblázatba, majd minden oszlopba ugyanazt a termékjellemzőt megadtam minden terméknek.
A táblázat mellé ugyanazon a munkalapon egy adatlapot csináltam függvényekkel.
Ezt az adatlapot, vagy adatlapokat szeretném kinyomtatni.
Jelenleg openoffice alatt van a táblázat, de MS Excell alatt lenne használva.
Arra van lehetőség, hogy a az adatlap adatait kimásoljam úgy hogy ne a függvényt másolja, hanem a kapott értékeket? Esetleg másik munkalapon is jó lenne, de nem működik.
Exceltől már elszoktam, de ha ismeretlen dolgot írtok utána járok (rég használtam).
Itt egy függvény pl az adatlapból:
=INDEX($R$5:$R$492;HOL.VAN(AM236;$A$5:$A$492;0))Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Update 08.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest