- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
m.zmrzlina #12580 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondoltam, csak azt kellene valahogy megértetnem vele, hogy a saját sorára értelmezze. Tehát ha ez alapján csinálom, akkor minden sorban be kellene állítanom, hogy az adott sor melyik cellája alapján számolja ki!
Tehát pl az 2es sorban akkor az AB2alapján fogja számolni, de a 3as sorban is az AB2 alapján fogja számolni :SEgyébként 2010es Excelem van, remélem hogy ebben van lehetőség ezt megoldani
-
-
icons
addikt
Üdvözlet!
Segítséget szeretné kérni feltételes formázás témakörében.
A lényeg, hogy van egy táblázatom, aminek a bal az első oszlopában címek vannak. Utána mondjuk 10 oszlopon keresztül az első sorban dátumok, és a cím és dátum által közrefogott táblázatrészben 1-es, ha az a cím volt azon az adott dátumon.
A legutolsó oszlopban pedig szummázom a sorokat, ezzel kiszámolva összesne hányszor volt az adott cím. Namost, ezeket feltételesen formáztam, hogy látszódjon hol vannak 0k, hol kicsi és hol magas összegek.Viszont azt szeretném, ha a táblázat első oszlopának a háttere is ez alapján formázódna, viszont ott ugye string-ek vannak, és olyan feltételes formázást nem találtam, hogy ha ennek a sornak az AB oszlopadik eleme 2, akkor az A oszlopadik elemének legyen ugyanaz a háttere.
Sajnos cirka 70 oszlop van, és hetente változnak az értékek, úgyhogy kézzel nem tudom átállítgatni a színezéseket. Gondoltam a formátummásolóra, mint pótmegoldás, de az a hátteret nem másolta át, csak a többi cellaformázást.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged