- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11154 üzenetére
igen, sajna ez, de csak win7-en. Xp-n működik rendesen is. W7en próbáltam kompatibilis módban indítani, de az sem segített.
-
hzcs
senior tag
Na a helyzet... ugyanaz az office verzió: win7 alatt nem nyitja meg, xp alatt megnyitja. Friss telepítés mindegyik. Ötlete valakinek?
-
hzcs
senior tag
Hali!
Van a cégnél egy riportkészítő program (ESB Rave Report), amivel excel fájlként mentem el a dokumentumot. Namost az én gépemen eddig office 2007 ultimate volt, most 2003, de egyik se nyitja meg azt a fájlt, amit a reporterrel készítettem. Ugyanezt a fájlt elküldve másik gépre (szintén office2007), megnyitja. De olyat ír ki, hogy kompatibilis mód, és mintha konvertálna valamit az elején. Nálam ez nincs, csak kiírja, hogy nem olvasható vagy sérült a tartalom, kívánom-e megjavítani. De akár igen, akár nem, nem nyitja meg. Próbáltam a megnyitás és javítással, de azzal sem ment. Mi lehet az oka és hogy lehetne ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest