- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordeklvin
újonc
válasz
Delila_1 #22007 üzenetére
Szia! köszi a válaszod
pl a C10-es celábba jelenleg az jelenik meg h 6:00/0 ezt egy másik táblából szedi ez az összesítő táblázat.
én azt szeretném h ebbe a táblázatba 6:00 -át ne hozza magával hanem csak a "/" jel mögötti számot ide a C10-es oszlopba. A C10-es cellába jelenleg ez a képlet van: =HA(C4="0";"--/0";HA(INDIREKT(C51)=0;"--/0";INDIREKT(C51))) ez alapján hozza át a másik táblázatból a c51-es sorba valamilyen segédképlet van arra hivatkozva írja ba a c10-es cellába a c51-es cellába ez a képlet található: =ÖSSZEFŰZ($C$1;SOR(A10) -
lordeklvin
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. van 2 táblázatom az egyik hivatkozik a másikra
http://kepfeltoltes.hu/view/140616/K_pkiv_g_s4_www.kepfeltoltes.hu_.png
Így néz ki a táblázat az lenne a kérdésem h h tudom a "ha" függvénybe beékelni egy szöveg.keres függvényt mert nekem az lenne a lényeg h a "/" jel mögötti számokat hozza csak át ebbe a táblázatba vagy esetleg milyen más megoldás van? válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest