- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Van egy A, és egy hozzá tartozó B (érték) oszlop. Van egy lista (C), amely tartalmazza az A-ból szükséges neveket.
Írtam egy függvényt, amely kiírja a hozzá tartozó értéket.
Viszont egy névhez több érték is tartozhat. Megoldható valahogy, hogy ne csak egy érték jelenjen meg?Szerk.: most nézem, felettem ugyanez volt a kérdés.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy általános függvényt akartam, ami csak azokra a számokra van hatással, ami három számjegyből áll. De sikerült megoldani, köszi a segítséget!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Excelben hogy lehet egy háromjegyű számból egy kétszámjegyűt csinálni? Pl. 203 --> 20,3. -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Van egy A oszlopom, amelyben azonosítók vannak. Egy azonosító viszonylag hosszú. Ki szeretném szűrni egy külön oszlopba, amelyek tartalmaznak egy bizonyos karaktersort. Pl.: MN legyen benne: E10MN9 bekerül az új oszlopba, E10LM9 nem.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Adott egy 10.000 soros táblázat, amely 3 oszlopból áll. Egyik oszlopban egy 3 betűs azonosító, másikban egy név, harmadikban egy szám.
Van egy másik táblázat, amely 1000 sorból áll, az első két oszlopa ugyanazon az elven épül fel, mint az előzőnek. Mellé szeretnék egy függvényt, amely megkeresi a másik táblából a helyes sort (első és második cella neve megegyezik, ugyanabban a sorban), és kiírja a sorhoz tartozó számot.
Így, hogy leírtam, kissé lehetetlennek tűnik. Esetleg ha csak 1 nevet tartalmazó oszlop lenne, akkor könnyebben megoldható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged