Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
corlagon
üzenetére
Köszi, épp most akartam beírni, hogy sikerült, de elég hülye módszerrel. Úgy látszik, ez az egy módszer van, mert én is erre jutottam. Mondjuk a második oszloppal nem csinált semmit, de ez az én hülyeségem, mert mind a két oszlopot kijelöltem. Jó ez így nekem.
Köszi még egyszer. -
lesaux
veterán
Van egy oszlopban egy halom IP-cím, mellette egy dátum. Az kéne, hogy minden IP-címből csak egyet vegyen, az ismétlődéseket pedig törölje vagy hagyja figyelmen kívül. Tehát mindig csak az első előfordulás kéne. Vagy az utolsó. Nekem mindegy. Ezt hogy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50