- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arsenal1980
csendes tag
Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy adott 10 db nagyker. ár lista Excel táblázatok formájában. Meg kellene azt oldanom, hogy a táblázatból a termék nevére rá keresve egy sorban jelenítse meg nekem az árakat, beszállító szerint. Vagy az is jó megoldás lenne, hogyha a legjobb árat jelenítené meg. Legújabb Excel kiadással dolgozom iMac gépen.
Köszönöm előre is a segítséget! -
arsenal1980
csendes tag
Sziasztok! Adott két táblázat 4000 db ugyanolyan cikkszámmal, de az egyiknél 4090 cikkszám található, azaz van 90 db plusz cikkszámom egymáshoz viszonyítva. A feladatom az lenne, hogy a két cikkszámot tartalmazó oszlopot az első 4000 cikkszámig ugyanolyan sorrendben lássam egymás mellett a munkalapon. Igy kiderülne, hogy mi a plusz 90 db cikkszám. Van erre beállítási lehetőség?
Sajnos én nem találtam rá megoldást. Előre is köszönök, mindféle segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest