Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Huhh!
Köszi, látom mit rontottam el, már reggel 1 ideje csináltam a cuccost gnuplottal de mikor kiderült, h nem tudom onnan kinyomtatni az eredményeket...., már idegesen kezdtem neki ennek az exceles változatnak.
Most nyugodtabban és elolvasva a tanácsokat sokkal könnyebben ment az import, rendesen megcsinálta.
Köszi
Finwe -
Finwe
őstag
Hali!
Van egy .csv file-om, 95 sorral és 15 oszloppal (vesszővel elválasztva). A leírás szerint ha excel-el akarom ezt a file-típust megnyitni akkor lenne 3 kérdés amin át kell esnem ész szépen bepakolná őket a cellákba, h számolgathassak vele. DE! a .csv simán megnyitja és az első cellába betol minden adatot (soronként). Ha .txt-bve konvertálom a cucost akkor feljön ez a 3 kérdés amit a leírás szerint kitöltök DE! természetesen ekkor is u. az az eredmény!
Valaki légyszi valami megoldást mondjon erre a problémára, merthogy begépelgetni nem fogom az tuti!
Innen néztem: [link]
Köszönöm, Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50