- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy egy 2010-es excelben készítettem egy árajánlatot. Az oszlopok hogy voltam már kitőltve hogy a Ft betűvel volt a számok után írva. De tudtam vele dolgozni így is, képleteket számolta gond nélkül. Egy 2013 excelben csak értéknek írta ezeket, csak akkor számolt ha kitöröltem a Ft ot a szám után.
Erre van valami megoldás hogy ne kelljen az összes cellát átírni?
-
atish15
aktív tag
válasz
Delila_1 #31280 üzenetére
Ez nem függvény. Azt hiszem olyan névvel szerepelt egy gomb hogy számolás a mutatott érték szerint. Találtam erről egy szöveget
Pontosság: Egy számítás pontosságának mérőszáma. Az Excel 15 számjegy pontossággal végzi a számításokat. A számítások pontosságát ugyanakkor módosíthatja, hogy az Excel a képletek újraszámításakor a tárolt érték helyett a jelzett értéket vegye figyelembe.
De ezt nem találom a 2010-ben.
-
atish15
aktív tag
válasz
Delila_1 #31278 üzenetére
Talán kicsit bonyolultan fogalmaztam meg. Leegyszerűsítve arról van szó, hogy alapműveletek esetében pl két cellát ha összeszorzunk úgy, hogy mindkét cellában lévő érték 2 tizedesig látható, vagyis a cellaformázásnál szám formátum van 2 tizedesig. De ez nem teljesen pontos mert vannak olyan számok amiben még van jegy csak nem látható és ha két táblázatot szeretnék összehasonlítani, mivel a szorzandó cellák között tizedesekben eltérés van,az eredmény sem lesz pontosan egyenlő. Elvileg van vagy volt a régebbi excelben olyan, hogy ha a cellában 20,15 látszik akkor azzal számol és nem a 20,1556262-el.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy olyan funkciót keresek excel 2010-ben mint azt hiszem hogy volt a 2003-ban, mégpedig, hogy azzal az értékkel számoljon amit mutat a cellában. Azért fontos ez mert a cellákban általában két tizedes jegyig számolunk, és a többi nem látszik. De a számításnál minden jegyet figyelembe vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Túra és kirándulás topic
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest