-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigiboy
csendes tag
válasz
WildBoarTeam #7256 üzenetére
Köszi, de már késő
Nem Excel téma, de leírom, hogy jártam.
Olyan jól sikerült az egér driver frissítés - saját hülyeség, hogy attól kezdve az XP nem látta se az egeret, se a billentyűzetet.
Telelpítőlemezzel se sikerült javítani. Amíg lemezről elindult a rendszer látta a billentyűzetet, de amint elkezdte az XP részeit másolgatni újra nem volt egér/billentyűzet. Ez valyon miért lehet?egy ideig küzdöttem, ötletem nem volt, netem sem, fogy kérdezzek :-), úgyhogy XP föl egy régi vinyóra, C-ről adatok át, XP vissza erre, C adatok vissza.
Most már megy a gép, annyi szépséghibával, hogy az alaplapi LAN driver nem megy (persze mi más hiányozna a lementett driverek közül).
Most ép egy net kávézóban ülök, nézem a mailjeimet, meg töltöm le a lapom LAN driverét.További szép napot
Imre
-
pigiboy
csendes tag
Sziasztok
A gépemen az egér görgetés pont fordítva működik Excel-ben mint az alapbeállítás: ha CTRL lenyomásával használom a kereket, akkor görget, ha CTRL nélkül görgetem akkor zoomol. Word-ben alapbeállítás szerint működik. Ezt szeretném beállítani Excelben is.
Net-en azt találtam, hogy a Microsoft IntelliMouse segítségével tudom ezt a funkciót beállítani, az IntelliMouse-t pedig a Start menü -> Programok -> Microsoft Input Devices paranccsal tudom elérni. Ez szép és jó, de nekem ilyen nincs a start menümben, és nem találtam ilyen programot a C-n sehol.
XP, Office 2003.
Mi lehet a megoldás?Kösz a segítséget.
Imre
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged