Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajj
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszod, megpróbálom kicsit pontosabban leírni.
Az A2:A8 csupán szöveg, nincs jelentősége. A B2
8 az a rész, ahová írhatom a neveket, és miután ezeket beírtam, megjeleníti a hozzájuk tartozó számot az E2:E8 tartmányban (a B5-be írt névhez való számot az E5-ben). C, D, oszlop nincs. A H2:H8 tartomány szintén számokat tartalmaz és állandó, nem módosul. Miután beírom a neveket a B2
8-ba, az I2:I8 celláiban minden névhez további számok kerülnek (itt az E2:E8 tartományban szereplő számokkal számol. G2:G8 pedig E2:E8;H2:H8;I2:I8 tartományok alapján végez számításokat, és ad egy új számot. Persze az egész csak akkor működik, ha minden név mezőt kitöltök és mindegyikhez tartozik egy szám. És a forrás A10
50, itt vannak a nevek az A oszlopban, és mellettük B oszlopban a számok.
Azt szeretném, ha miután minden név mezőt (B2
8) kitöltök, az új szám, ami G2:G8 tartományban jelenik meg (B3-hoz G3-ban stb.), szóval ez a szám kerüljön a megfelelő név mellé A10
50 tartományba. Azaz, itt írja felül a régit. -
Jajj
csendes tag
Sziasztok!
Delila_1 szerintem Te tudsz majd nekem segíteni. Nem vagyok egy informaikai guru, ezt nézzétek el nekem. Adott egy munkafüzet. A10-től lefelé vannak nevek, melyekhez B10-től kezdődően számok tartoznak. Feljebb egy kisebb táblázat van(A2:I8), amelynek a megfelelő helyére nevet lehet írni. Ha ezt megteszem, kiírja a név mellé a hozzá tartozó számot a jobbra mellette lévő cellába, amit a B oszlopból vesz (sima fkeres). De egymás alá több név is írható. A problémám, hogy a nevekhez tartozó számokkal(amelyek fent a táblázatban a nevek mellé kerülnek) számításokat végez, és egy új számot hoz létre egy cellával odébb. Viszont én azt szeretném, hogy erre a megváltozott számra változzon lent a nevek mellé rendelt szám is. És ez, ha jól tudom körkörös hivatkozás lenne. Huhh, lehet, hogy ez így érthetetlen. Tehát:(név mező: bármilyen a listában szereplőt írhatok ide)-(a névhez tartozó szám)-(módosított szám)
(név)-(szám)
(név)-(szám)
stb.Ha pontosítás kell kérlek szóljatok!
Előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8 az a rész, ahová írhatom a neveket, és miután ezeket beírtam, megjeleníti a hozzájuk tartozó számot az E2:E8 tartmányban (a B5-be írt névhez való számot az E5-ben). C, D, oszlop nincs. A H2:H8 tartomány szintén számokat tartalmaz és állandó, nem módosul. Miután beírom a neveket a B2
Fferi50