- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunniaa
újonc
válasz
Fferi50 #53905 üzenetére
Szia!
Szuper a makró köszike igy gondoltam! De nekem az "Alapanyag" lapra kéne hogy hivatkozzon hogy onnan szedje össze az alapanyagokat...az "Összetevők" lap az az etiket címkéhez a mérleghez kell nekem (ott egyszerűbb elnevezés is elég nekem mert nem férne rá az etiketre), a B3 csak azért hivatkozik oda mert igy a lista elején az aktuális fagyik vannak és nem kell végig görgetnek mind a 120 fagyit az elmult évekből. -
hunniaa
újonc
válasz
Fferi50 #53865 üzenetére
Szia!
Ha office 365-re gondolsz akkor, sajna csak office 2016 van nálam. Kitöröltem mindent amit mondtál egyesítést is megszüntettem mindenhol neveket is ellenőriztem mindenhol, de sajna "#NÉV?" hibát ír a képlet.Gondolom a 2016os nem ismeri ezt a képletet....valami más megoldásod lenne esetleg? Köszi az eddigitFagyi lap.xlsx
-
hunniaa
újonc
Sziasztok!! Ismét kérnék egy kis segítséget a fagylalt táblázatomhoz. A "Gyártmánylap" lapon kiválasztom, hogy Puncs fagyi és bedobálja a különböző értékeit a különböző lapokról. Igazából a nagy részét már megoldottam, csak arra lennék kiváncsi hogy van-e olyan opció(képlet,makró), hogy csak azokat a Felhasznált alapanyagokat dobja be amit tartalmaz is, mert most jelenleg egyesével választom ki mit jelenítsen meg (tudom fejből mibe mi van) és úgy dobálja be a súlyokat és az alapanyag összetevőit. Előre is köszi!
Fagyi lap.xlsx -
-
hunniaa
újonc
Sziasztok!
Van két lapom "Alapanyag" és Tápanyagérték" egy munkafüzetben. Kérdésem hogyan tudom úgy alkalmazi a "hol.van" függvényt vagy mást akár makrót is hogy megkeresse nekem az 'Adatok1' táblázatban a "Citrom fagyit" és annak alapanyagait majd ugyan így keresse meg az "Adatok2" táblázatban az alapanyag tápanyagétékével és szorozza össze majd szorozza meg az 1kg-os szorzóval, alapból egy sima szorzatösszeg függvény sima szorzással lenne. De nekem mindenképp az is lényeg hogy keresse meg a "Számol" táblázatban szereplő fagyi nevet az "Adatok1" táblázatban és úgy számoljon mivel a táblázatok folyton változnak plusz sorok és oszlokpok beszúrűsa miatt .Az 1kg-os szorzó kicsit bonyolult képlettel de megvan...előre is köszi és bocsi ha kicsit bonyolultan fogalmaztam ezért itt lesz a fájl is...
Fagyihoz.xlsx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest