-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
falvaas #1912 üzenetére
Kijelölöd azt az oszlopot amelyiket fel akarod darabolni cellákra, majd: Adatok - Szövegből oszlopok - Tagolt kapcsoló bejelölve <Tovább> - Vessző jelölőnégyzet kiválasztva <Tovább> - Itt formázhatod melyik oszlop milyen formátumú legyen (ha nem akarod formázni akkkor az előbbi <Tovább> helyett <Befejezés>-t is nyomhatsz.
Jah, hogy ez már meg van válaszolva
[Szerkesztve] -
matekmatika
tag
válasz
falvaas #1699 üzenetére
Hát..
Elkezdhetném, hogy nyitottam egy új munkafüzhetet és az első munkalapját elneveztem Adattáblának, melybe bemásoltam az általad ismert adatokat, majd....stb., de a megírt makró ismertetésénél belefáradnánk mind a ketten. Ha ismered a visualbasicet akkor a Nézet/Eszköztárakban ha bekapcsolod láthatod a kódot, és ha valamit konkrétan nem értesz belőle szívesen elmagyarázom. Ellenben ha nem, akkor hiába is kezdeném leírni, hogy hogyan működik - túl hosszú lenne.
A lényeg ha tudod használni ezt a munkafüzetet akkor az Adattáblába átrakhatod az adatbázisodat, a kód úgy van megírva, hogy addig nézi az adatokat amíg üres cellához nem ér az A oszlopban. Ill. ha nem lennének sorba az egy naphoz tartozó A-B-C-D adatok, vagy bármelyik is hiányozna, akkor is helyrepakolja a meglévő adatokat. Az adatok számának csak a galád excel tulajdonságai szab határt.
Ha ez a munkafüzet nem jó ebben a formában, akkor küldd el amelyikben meg kellene ezt valósítani, vagy linkeld be ide, szívesen megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged