- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
Szia!
Az a baj ezzel az eljárással, hogy mint említettem, nem biztos hogy az adott emberke a következő napon ugyanabban a sorban szerepel...
Köszi a segítséget, de nem nagyon működik a képlet, nem tudom pontosan mit értettél félre és nem tudom sajna követni ezt a logikát sem :S -
Nem biztos, hogy jól értem a gondod, szóval az lenne a lényeg, hogy a SZUM függvényben változnia kell a paramétereknek, a B és C oszlopban szereplő értékek alapján?
Ha igen, akkor 2 képlet, remélem az egyik (vagy mindkettő) megfelel...
F1 cellába -> =SZUM(INDIREKT("H1:H"&B1))
F2 cellába -> =SZUM(INDIREKT("H"&C2+1):INDIREKT("H"&B2))
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest