- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szivacs1987 #53688 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szivacs1987 #53421 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél.
-
BullZeye
veterán
válasz
szivacs1987 #53371 üzenetére
Ömm, őszintén bevallom a képletet nem értem, viszont éleshelyzetbe téve ha van 10000Ft teljes összeg akkor az egyik sorban 7, másikban csak 5 oszlopig írja az 1000ft-ot.
Gondolom azért, mert példa 1. oszloptól indul az éles táblában pedig 6, és volt aki többet fizetett be mint 12k
nem bolondbiztos, de működésre lehet bírni
köszi
szerk.:
Hálás köszönet, sikerült beletenni, sőt még kezeli a túlfizetéseket szépen kitolva. -
szotyika77
aktív tag
válasz
szivacs1987 #53000 üzenetére
+ Fferi50
Igen, elfelejtettem mondani hogy szűrés is van közbe, és a rejtett cellákat is beleszámolja.
Most kipróbáltam, és a SZUMHA függvénnyel működött, köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest