-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szivacs1987 #53421 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Ha diagramot készítek akkor lehet nyilat tenni a tengelyek végére?
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Alap excel ismeretem van csak, néhány függvényt használok. Szeretném jobban megismerni a programot. Tudtok ajánlani ehhez könyvet, vagy honlapot?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Delila_1 #36048 üzenetére
Nem csináltam eddig makrót soha. Ez a beléptetős módszer jobb lenne szerintem, viszont lövésem sincs hol kellene beírnom a jelszót.
Várj! Működik.
Szuper lesz így. Kezdő képernyőnek majd beteszek valamit, utána pedig csak a saját jön be.
Köszönöm a segítséget és természetesen Fferi50-nek is!
Még valami!
Ha bezárom a jelszó kérő ablakot, akkor viszont mindegyik lapba bele tudok menni.
-
Mela Kehes
addikt
Egy táblát egyszerre többen is használunk. Mindenkinek van egy saját munkalapja a táblán belül. Lehet olyat, hogy mindenki csak a sajátjába tudjon írni és a többiekét ne is lássa? Valami olyan megoldás kellene ami egyszerű, mert a többiek egyáltalán nem értenek az excelhez. Az elszámolás miatt viszont nekem nagyon jó lenne.
Köszi
-
Mela Kehes
addikt
Sziasztok!
A COUNTIFS függvénynél hogyan lehet megodani, hogy a keresendő oszlopban ne pontos szövegre, hanem csak egy részletre keressen. Pl.: az oszlopban nevek vannak rendszámmal. Minden névhez egy rendszám (egy cellán belül). Na most van olyan aki közben lecserélte az autót és a rendszám megváltozott. Eddig úgy csináltam, hogy az egész cella tartalmára rákerestem, de ez már nem fog működni mert két különböző rendszám van és akkor az újat már nem számolja bele.
Köszi
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Delila_1 #35809 üzenetére
Kipróbáltam és működik is. Visszaolvasva nem írtam le a problémámat egyértelműen.
Az egyik oszlopban nevek vannak és mindegyikhez tartozik vízszintesen egy érték. (pl. sikerült a vizsga vagy sem). Na most nekem az összes olyan nevet kellene kilistáznom, akiknek nem sikerült a vizsga. Az INDEX és a HOLVAN csak a legelsőt mutatja. -
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Egy tábla egyik oszlopában szeretnék keresni egy értéket/szöveget és a hozzá tartozó nevet szeretném kilistázni. Milyen függvény tudja ezt?
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
A következőre keresek megoldást:
Egy oszlopban vannak 5 különböző név és minden név mellett A, B és C értékek vegyesen.
Hogyan tudom azt megszámolni, hogy egy adott névhez mennyi A, B és C érték tartozik?
Nézegettem pár függvényt, de nem jutottam előbbre.Előre is köszönöm!
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Dolgoztam egy excel táblában és most hogy megnyitnám az alábbi üzenetet kapom:
Excel could not open - példa.xlsx because some content is unreadable. Do you want to open and repair this workbook?
If Excel cannot repair the file, some data may be lost.A táblában ahol eddig hivatkoztam egy másik excel fájlra ott most csak a végeredmény van (egy szám).
Vissza tudom valahogy állítani? -
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Hogyan tudok egy olyan cellára hivatkozni ami egy másik mappában van? Azt meg tudom csinálni, hogy ha mappán belül másik fájlban van.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Foci bajnokság táblázatot szeretnék, de csak a fordulók kellenének. Hogyan lehet megcsinálni, hogy mondjuk adott 10 csapatot szétbontson fordulókra? Már ha ezt excelben meg lehet oldani.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest