- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Terapeuta #2101 üzenetére
az első probléma az emailek mellékleteinek összegyűjtése. nekem voltak próbálkozásaim az outlookban egy hasonlóra, de nagyon elbénázhattam valamit, mert csak 4-5 futtatásra sikerült például minden elemet áthelyezni más mappába. úgyértem minden futtatásnál átpakolt pár darabot, a többire szart rá.
innen nem kívántam tovább foglalkozni a dologgal. beláttam, hogy ez túl nagy falat az outlooknak, más módot pedig nem tudtam nagyhirtelen. nemtom vannak-e parancssoros email-kliensek, esetleg meg lehetne bütykölni az exchange-et és akkor az pop3-mal lerántaná a maileket és pl. elmentené egy könyvtárba. onnan már szinte gyermekjáték elindítani egy autorun excel makrót, ami összeszedi a táblák adatait.
ezzel előbbre vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest