- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brain75 #47700 üzenetére
Értem...
Annyit tudok mondani (aztán lehet, hogy valaki rájön a rejtélyre), hogy HA
1. Mindkét gépen ugyanazon OS fut és azok területi beállításai is megegyeznek
2. Mindkét gépen ugyanazon Office fut és azok beállításai is megegyeznek
3. Mindkét gépen ugyanazzal a fájllal van gond (ami tökéletesen megegyezik a másikkal)akkor lehet, hogy ez egy bug az Office-ban, ami abból is adódhat, hogy az egyik gépen le van frissítve (uptodate) az Office, míg a másikon meg nem, ezt le kellene ellenőrizni, és ha így van, akkor frissíteni.
Végső esetben, meg a CSV fájlban lecserélni a vessző elválasztót (mert alapban a vessző, az egyben tizedes elválasztó is) pl. pontosvesszőre. Sajnos azt nem tudom (nem írtad), hogy hány soros CSV-ről van szó, mert akkor nem olyan egyszerű a dolog, hisz a vesszőket könnyen le lehet cserélni pl. pontosvesszőre, de akkor az összes tizedes számban (amik macskakörmök közt vannak) is megy a levesbe, és azokat egyenként vissza kell írni vesszőre...
Vannak speciális szövegszerkesztők, amik speciális csere funkciókkal vannak felvértezve (pl. az ingyenes Notepad++), amikkel (megfelelő hozzáértéssel) könnyen kivitelezhető a feladat.Ha esetleg úgy gondolod, az email címemre átküldheted az érintett CSV fájlt és "ha tudom", akkor átalakítom (tőlem nem publikus adatokat tartalmazó fájlok sosem mennek/kerülnek ki, ezt többen meg is tudják erősíteni, nem csak itt, más topikokban is), nem Te lennél az első, aki nyugodtan megbízhat bennem. (Héten semmi extra meló nincs, van időm rá)
-
válasz
Brain75 #47688 üzenetére
1. Az importálás közben is már rosszul jelenik a 0,3 vagy csak akkor, amikor beírodnak az adatok a cellákba?
2. A 0,3 esetén csak 1 db oszlop lesz 3-as értékkel, vagy a 0-ból is csinál elé egy külön adatoszlopot?
3. Minden tizedestört esetén ez a szitu? (pl. 1,23 esetén lesz egy 1-est meg még egy külön, 23-at tartalmazó adatoszlop) -
válasz
Brain75 #47685 üzenetére
Én nem tudtam előállítani azt az eredményt, amit Te megadtál, pedig visszakapcsoltam az Excel 2021-ben a régi szöveg importálást is, de max. ennyire tudtam csak elcseszni, de az 1 2 23 4 5 kimenetet nem tudtam produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest