- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Végül egyik verzió sem lett, hanem kitaláltam valami mást: [link]
Nem facsartam tovább a cellák méretét, hanem az excel rajzeszköztárát dolgoztattam meg egy makróval. 3 munkalap közül a már előzőleg megírt ''cellaszínezős'' mellé készítettem a ''rajzolós''-at, és egy ''színkód''-osat. Ez utóbbiban tudod megnézni melyik színnek mi a kódja, illetve a számot beírva a 4. oszlopba, a számnak megfelelő színkódú vonallal rajzolja meg a program futásának idejét. Ha a napi statisztikákat menteni akarjátok, akkor én ''save as'' -sel tenném, hogy az eredeti munkafüzet megmaradjon, illetve ha nem készülnek mentések, akkor mentés nélkül zárnám be. Ellenkező esetben berajzolt vonalakat egyesével kell kivagdosni, mert egy új rajzoltatás a régieket nem törli. -
matekmatika
tag
Bocsi, de délelőtt nem voltam gép közelében, csak most látom hozzászólásod. Az hogy különböző színűek legyenek az nem gond, az viszont igen, hogy elfogytak a munkafüzet oszlopai
Azaz jelenlegi formájában egy cella 2 percnek felel meg és így nem egészen 10 óráig tudja megjeleníteni. Ha ennél hosszabb időre van szükség akkor vagy a felbontását kell lerontani (egy cella mondjuk 3 percet jelentene), vagy más megoldást kell kereseni. Az első verzió nem igazán szerencsés szerintem, mert ahogy látom 1-2 perces eltérések is lehetnek. A másik lehetőség ezeket nem sor-, hanem oszlopdiagramm szerűen ábrázolni. Így aztán még a jelenleginél is pontosabbat lehetne készíteni (egy perc/cella), vagy akár ha szükséges még kisebb felbontást. Írd meg melyik legyen.
-
matekmatika
tag
Szívesen
. Mivel most van egy kis időm, esetleg ''kicsinosíthatom'' én is. Legfeljebb ha majd úgy nem tetszik akkor elveted. Ehhez viszont sokat segítene, ha kb értékekben meg tudnád adni, hogy: 1. várhatóan hány prg futási ideje lesz feltüntetve. 2. Várhatóan mekkora lesz a legrövidebb ill., 3. leghosszabb futási idő.
-
matekmatika
tag
Szia most egyenlőre ennyi: [link]
Merthogy rohannom kell dolgozni, ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan. A többi prg-hoz ha beírod az időértékeket, a többinek is kirajzolja. Jah, nyomd meg a grafikon gombot előtte. Nah, rohanok. (Amikor elindul, engedélyezd a makrók futását, a csinosítgatást rád bízom)
[Szerkesztve] -
-
Gh0sT
addikt
Csináltam 2 perc alatt egy táblát, amiben működik. Az elkészítés elég gyors, a megvalósítás tök béna, de használható: Bővebben: link
Véletlenszámokkal töltöttem fel, mert lusta voltam. Ilyenre gondoltál?
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Meg lehet oldani feltételes formázással is csak nagyon bonyolult. Ha csak egy celláról van szó, akkor OK, de ha többről akkor sok vele a meló.
Szerk.: na nekifutottam még egyszer ennek a hsz-nek és most már nem értem.
Az A6:A18 az egy oszlop nálam, hogyan akarod azt aláhúzni. Én hirtelen ilyenre asszociáltam:
Vasárnap_______________________________________________
Szóval nem így kellene, hanem így:
Vasárnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged