- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Xterms #23808 üzenetére
Az előző verziódhoz képest az oszlopok számán kívül a két tábla sorainak a helyét is módosítottad. Ezután is teheted mindkettőt, ahova akarod, csak most már a saját károdra. Az ilyen változások a makró átírása után működnek jól. Nem viccből kérdeztem rá kétszer is, hogy hol helyezkednek el az egyes egységek.
A késésben lévő járatok a fekete táblázatban felülre kerülnek, a többiek az időpontnak megfelelően növekvő sorrendben ezek alá.
Tapasztalatból tudom, hogy a bejelentett kb. 10 perc késés lehet akár 20 is, ezért az ilyen járatokat manuálisan kell törölnöd a fekete tábláról a H:Q tartományból. Esetleg a törlés után javítod a bal oldali táblában, és újra beíratod a nyíl segítségével a jobb oldaliba.
A makró elején látsz egy értékadást.
lapnev = "Második"
Ebben írd át a Második-at a lapod végső nevére, ne feledkezz meg az idézőjelekről! -
Delila_1
veterán
válasz
Xterms #23795 üzenetére
Szerintem jobb, ha felülről kezdődik a fekete tábla kitöltése.
Itt az újabb verzió. -
róland
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
Xterms #23761 üzenetére
Az A oszlopba írtam az adatokat, B-be gombok helyett csak a Windings betűtípus 0240-es kódját tettem. A fekete hátterű cellák a C oszlopban vannak.
A makrót a laphoz kell rendelni.Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
Dim sor As Long
sor = Target.Row
If Target.Column = 2 Then
If Cells(sor, 3) = "" Then
Cells(sor, 3) = Cells(sor, 1)
Else
Application.DisplayAlerts = False
Do While Cells(sor, 3) <> ""
Cells(sor, 3) = Cells(sor + 1, 3)
sor = sor + 1
Application.DisplayAlerts = True
Loop
End If
End If
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest