- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Lestat777 #13504 üzenetére
Feltettem ide a fájlt, ha már Fire megígérte, nem hazudtolom meg.
A dátumokat egyenként kell majd beírni, mert ha képlettel van (pl. C4-ben =A4+1), akkor nem találja meg.
A makró minden indításnál az előző napon be nem fejezett feladatokat átviszi a következő napra, az előző napiakból törli. Ha nem kell törölni, a makróban (ThisWorkbook-hoz rendelve) a megjegyzést tartalmazó sort töröld ki.
-
válasz
Lestat777 #13513 üzenetére
Abban sajnos nem tudok segíteni, mert ugyan kivitelezhető, de relative összetett feladat jól kivitelezni, én meg nem mindig vagyok elérhető. Persze Delila_1 és mások biztos tudnak segíteni.
UI: A Windows Live Naptár-t is megpróbálhatod (ha eddig nem tetted esetleg), hasonló a Goggle Calendar-hoz, ugyanúgy megoszthatóak a naptárak, hátha az nem omlik össze... [link]
-
válasz
Lestat777 #13508 üzenetére
Első körben azt tudom javasolni, hogy a Google Calendar-t nézd meg, hátha megfelel a célra. Sok funkciója van, magyar nyelvű és megoszthatod nyilvánosan csoport avagy konkrét felhasználó számára is(engedélyekkel), aki elérheti és belenézhet. Nem biztos, hogy mindenre megfelel, amit szeretnél, de azért nézz rá, hátha.
Alapfeltétel, hogy kell egy Google fiókot létrehozni, itt meg találsz leírást: [link] -
válasz
Lestat777 #13504 üzenetére
Biztos, hogy ezt Excelben akarod kivitelezni? Mert erre vannak külön alkalmazások, ingyenes is és akár magyar nyelvűre is rá lehet akadni. (Ha használsz Outlook-ot abban is van)
Delila_1
Hajnali 9-kor az internetszolgáltató felébresztett, mert gond volt a hálózattal...
Igen, a -1 biztosan rossz megoldás, én sem értem (pedig megvolt az első kávé is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest