-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Delila_1 #8122 üzenetére
köszi, kipróbálom majd
ezekszerint ha fogom a 3 pivot táblát és egymás alá illesztem mondjuk egy új sheetben, akkor végig fut az egészen?"A makró feltételezi, hogy a kérdéses oszlop minden cellájában van valamilyen adat, ott is, ahol nincs megjegyzés."
ezt nem egészen értem, mármint értem, hogy mit jelent, de magyarra lefordítva akkor bármilyen olyan sort kitöröl a táblázatból, ahol adott oszlop adott sorában semmilyen adat nincs ? ezt akrja jelenteni ?
illetve befolyásolja a makró működését, hogy a commentek nem kézzel beírt kommentek, hanem előre kiválasztható listából legördülő menüvel lehet választani közülük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest