- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Letöltöttem, megnéztem. A képlet megoldását Delila már megírta.
De a betöltés kb fél percig tartott, ami egyrészt bosszantó, másrészt eléggé leterheli a rendszert.A dátumok tekintetében még mindig azt tudom javasolni, hogy csak a kereskedési napokat használd. A dátumok felsorolásához pedig pár A típusú részvény dátumait kellene egymás alá méásolni, növekvőbe rendezni, aztán szűrő/irányított szűrés, csak egyedi tételeket. Rem nem fagy bele az Excel.

Oszlopok száma: ez tényleg kérdőjeles. Meg tuti lesz legalább egy loghozam mindegyik részvényre, ami tovább növeli az oszlopok számát.
Nem tudom mit szeretnél kezdeni ezzel a sok szép adattal, de rem nem idősort akarsz elemezni Excelben. Arra inkább egy Eviews-t ajánlanék. Az adatoknál pedig figyelj arra, hogy a split (feldarabolás) hogyan van kezelve."A fájl mérete 7 MB alá ment, de ez így is óriási."
Dolgoztam már 70 MB-s fájllal is. Bár nem volt egy nagy élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EAFC 26
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dolgoztam már 70 MB-s fájllal is. Bár nem volt egy nagy élmény.
Fferi50