Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
Szia!
"ahol számot vagy gondolatjelet lát azokat megtartja, a többit szóközre cseréli"
Miért nem lehet üresre "" cserélni (kivágni) azt a karaktert szóköz helyett?
Ebben az esetben nem lenne szükség a KIMETSZ függvényre sem.
Üdv.
Ps. Azért elszomorító, hogy ennyiféle verziója fut az Excelnek (Officenek). Nem tudom, van-e valahol egy "függvénykatalógus", ami megmondaná, hogy melyik újabb függvényt melyik verziótól lehet használni. -
1.
...ahol számot vagy gondolatjelet lát...
Milyen gondolatjelre gondolt a költő?
2. A táblázat utolsó sorában -nem tudom, hogy szándékosan, vagy véletlenül (hisz elég későn írtad a hsz-t)- egy 25 jegyű számlaszám szerepel. Az O365-ben írt képlet rosszul dolgozza fel.
3. Mivel nincs telepítve O2016 nálam, ezért az MS doksikra támaszkodom, viszont eszerint a SZÖVEGÖSSZEFŰZÉS nem létezik O2016-ban (pont ezért nem is foglalkoztam cellaképlettel való megoldással)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50