- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablutor
csendes tag
válasz
Fferi50 #53102 üzenetére
üdv
köszönöm a választ, a könyveim azok rendben vannak csak aki azt segített megoldani már nem érem el (külföldre ment) én naivan azt hittem ,hogy a könyvek jellemzőit átirom a lemezekre jellemző információkra akkor működni fog ...pl. az iró -helyet - az együttes neve, a könyv címe - lemez címe...és igy tovább, de "természetesen "...NEM igy lett.! ha jól emlékszem "pivot"táblával ( ??) oldotta meg és a Fontos utasítás az volt, hogy CSAK az első munkalapon kellett mindig beirnom az új "szerzeményt" vagy kijavítani ha valami hibát vettem észre ... és az "végigment" minden munkafüzeten...szóval kicsit naiv voltam úgylátom, mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest