- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Azért 2, mert ha pl. 1, akkor nem működik helyesen a képletezésem, nevezetesen kimarad a 2021.05.03. dátum.

Ha 3 akkor meg hülyeség a végeredmény.28. után 31. jön…. Nem tudom melyik hónapra gondolsz, de még egyszer a célom:
Van egy nevezzük „Kézi Dátum” oszlopnak. Ebből kell előállítani egy „Képletezett Dátum” oszlopot, a követke módon:
A „Képletezett Dátum” oszlopban szerepeljen a hónap első napja és utolsó napja (függetlenül attól hogy az eredeti „Kézi Dátum” oszlopban ott van e, vagy nincs a hónap első és utolsó napja) és a hónap első napja és utolsó napja között szerepeljenek a „Kézi Dátum” oszlop dátumai.Delila_1 : nem ezeket a képleteket használtam? Szerintem igen….
Na nem azt állítom hogy a megoldás tökéletes, várnám a jobb, egyben egyszerűbb megoldást. És egy olyat, hogy "másolás" biztos legyen, értem ezalatt hogy akár hová beszúrok egy sort, működjön. A mellékelt megoldásom megbolondul ha az 1 sor fölé szúrok be egy sort. 1 alá a beszúrás működik, a feladat ekkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50