Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Yettel topik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Erről még nem is hallottam. Gondoltam tanulok én is valami újat, de nem találtam sehol ezt a funkciót. De google barátom segített. Cégnél 2010-es Excel van és ahhoz nincs ilyen funkció, csak ha letöltesz hozzá egy add-in-t. A telepítése meg elakadt, mert kell neki IE9. Azt meg nem rakhatom fel, mert egyelőre tiltja az IT policynk. Szóval egyelőre a tanulás elmarad.

-
foregister
tag
Köszi a javaslatokat srácok!
- a VLOOKUP így ebben a formában kevés, én egy IF AND + INDEX + RANDBETWEEN + COUNTA függvényig jutottam el, de ott akkor is adott ki találatot, ahol nem volt státusz kitöltve

- a get&transform-ra ránézek még nem volt vele dolgom, legalább tanulok valami újat, habár nem vagyok script párti - ha az lennék keveset kérdeznék
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Foxpost
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50