Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gandalf80
csendes tag
válasz
azopi74
üzenetére
Szia!
Bocs, ha rosszul írtam le a példát.
De ezek csak szemléltető példák, tehát bármi törölhető a sorokból vagy javítható. Pl. a munkavállalók lehetséges száma akár 16 is lehet. A dátum pedig akár 200.000 is.Az A oszlop tartalmazza az időpontokat, és ehhez tartoznak a munkavállalók. Egy műszakban csak 2 név fordulhat elő.
Az A és a B oszlop alapján kellene feltölteni a táblázatot. De, mint mondtam nekem már az is nagyon jó lenne, ha egy legördülő listában csak két név közül lehetne választani.
Tehát Ki dolgozott pl. február 2-án (ezzel szűkült a találat 4 munkavállalóra), és Ki? dolgozott az I-es műszakban (két névre kell szűkülnie)...Köszönöm, hogy időt szánsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ezek csak szemléltető példák, tehát bármi törölhető a sorokból vagy javítható. Pl. a munkavállalók lehetséges száma akár 16 is lehet. A dátum pedig akár 200.000 is.
Fferi50