Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nálam ez most megoldotta szerencsére, az elején kikapcsolom az adatok újrakalkulálását majd a végén vissza.
Az a makró ami 0,8 másodperc alatt futott le alapállapotban az a másik fájl megnyitása után 32 másodpercig futott
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 
amúgy én is tuti valamit elcsesztem itt már.... ez kvázi az első makrós projectem amihez lassan nekem is folyamatábra kell hogy átlássam

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
miután beraktam a kalkuláció kikapcsolást kicsit lassult csak 0,97-1 másodpercre. Tekintve azt hogy annak a fájlnak muszáj nyitva lennie így most roppant boldog vagyok mert 10-esével(10 külön fájl) kell beimportálni az adatokat ami azt eredményezte volna hogy a 10 másodperc helyett több mint 5 percig dolgozott volna
továbbá a mai példából kiindulva ezt meg kellett csinálnom ma vagy 15ször így lett volna vagy másfél óra malmozás 

Fferi50