- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
Külön cellákban vannak...
Figyelj, ha bejön akkor utalok Neked és poffsoft kollégának is 1-1M-át....de ehez létfeltétel a segítségetek!
(Ha nem akkor term. tárgytalan)
Fel kellene venni a kapcsolatot valami zárkózottabb helyen...sőt még a program írás is esélyes lesz rá ha excel nem működik....mert tényleg nagy pénzről van szó...
Ha benne vagy akkor írj(atok).
Bármilyen további kérdésedre válaszolok készséggel...poffsoft:
"nekem sem tiszta még mindig a párosok, hármasok kérdése. ez nem egyszerű feladatnak látszik."
Nem egyszerű, (de ha bejön bár kétlem) akkor nagyon sokat fog érni
pl nagyon jó lenne ha a párosokat csak 1-100-ig nézné mondjuk 4-5db szám lenne egy csokorban amiben a "párokat" kellene néznie majd ezeket a csokrokat összegeznie és ebből levonnia azt a következtetését, hogy melyek a leggyakoribb számpárosoküdv, asuspc96
-
poffsoft
veterán
nekem sem tiszta még mindig a párosok, hármasok kérdése. ez nem egyszerű feladatnak látszik.
Plusz én is tanultam újakat a móduszról ( bár excel 2007 van itthon)a pivotot meg ahogy van , passzolom.
Szóval, gyanús, hogy csak makróval tudnám megoldani- bár az algoritmusról még elképzelésem sincsen...
(#13154) asuspc96: Hogy működik-e azt lapa-tól kérdezd, én csak lefordítottam, hátha neked sem angol a locale..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest