- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
Regirck #12307 üzenetére
"Viszont egy dolog zavar, belépésnél folyamat csipog a vírus irtóm! A makrók miatt vagy mi miatt?"
Igen, valószínűleg a makrókkal van gondja. Ez elég bénán van megoldva szerintem, nem tudom, hogy a sajátfüggvények miért lettek egy kalap alá véve a makrókkal, amikor sokkal korlátozottabbak a képességeik (emiatt nem is tehetnek kárt a gépedben). Viszont így csak xlsm-ként engedni menteni.
Igaz, a fájl tartalmaz egy tesztmakrót is (nem én írtam), amivel függvények, utasítások futási idejét lehet mérni (így össze lehet hasonlítani két megoldást, hogy melyik a gyorsabb).
"Ha hozzájön még néhány sor akkor simán átírjuk az E2857-et annyival amennyivel nőtt nem kell túl bonyolítani makrókkal szerintem!"
Maga a GYAKORIBB függvény egy sajátfüggvény azaz "herélt makró". De jobban jársz, ha az adattartományodat - fejlécekkel együtt - kijelölöd, majd táblázattá alakítod (Beszúrás fül > Táblázatok csoport > Táblázat), és a függvényt erre a táblázattartományra alkalmazod. Ekkor, ha új sort vagy oszlopot adsz hozzá, azt automatikusan beveszi a táblázatba, és így az általa mutatott tartomány is bővül, ergo nem kell semmit átírni.
De a függvény módosítható lenne úgy is, hogy nem a tartományt kell megadni, hanem annak csak egy celláját, ő meg automatikusan kiválasztaná az egész - összefüggő - tartományt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest