- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Geryson #12076 üzenetére
A SZUMHATÖBB függvény kritériumai ÉS kapcsolatban vannak egymással.
Ez azt jelenti, hogy a feltétel akkor igaz – akkor veszi be a G oszlop értékét az összegzésbe –, ha a tartomány cellái egyszerre tartalmazzák teljes egészükben a Sz-Exp és Sz-Eur értéket. Mivel ez nem lehetséges, egyik cella sem felel meg ennek a kritériumnak, az eredmény nulla lesz.
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #12076 üzenetére
Most sajnos ugyan ebbe a hibába estem bele, egy másik helyen sem összegez. Közben rájöttem, hogy az a gondja értelemszerűen, hogy olyat keres, ami "sz-eur" és "sz-exp" is, legalábbis így gondolom. Ez a képletem most:
=SZUMHATÖBB(Munka2!F:F;Munka2!C:C;">"&Q3;Munka2!C:C;"<="&S3;Munka2!A:A;"sz-eur"&"*";Munka2!A:A;"sz-exp"&"*")
Hogy fogalmazzam azt meg, hogy akkor is ha "sz-eur" és akkor is ha "sz-exp", tehát a korábban leírtak szerint bármelyik feltétel teljesülése esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged