- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
If Cells(sor, 4) = filteregy And _ 'első feltétel
Cells(sor, 17) = "Visual Inspection - OOW" Then 'második feltétel
If adat = " 1-10" Then q = q + 1 'harmadik feltétel
If adat = "11-20" Then w = w + 1 'harmadik feltételMegőrjít ez a "Programkód", teljesen elrontották a régit.
Nézd meg a filterketto értékadását is, rossz helyen van az idézőjel, és a fil helyett fill szerepel a makródban.
2 for-next ciklusod van, az egyiknek nem adtad meg a next-et, azt hiányolja. Az End Sub elé írd.
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
AA1 és AA19 közé berakod a 19 különböző filter értéket. Az első 5 eredményt a C25-től lefelé írja ki (ahogy eddig), a következőket D25-től, és így tovább 19 oszlopba.
Adatok nélkül hasraütősen írom a makrót, majd jajgatsz, ha nem jó.Sub visual_filter()
Sheets("IDE_MASOLD").Select
Dim sor, q, w, x, y, z, adat, fil
q = 0: w = 0: x = 0: y = 0: z = 0
For fil = 1 To 19
filteregy = Range("Data!AA" & fil).Text
For sor = 1 To ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count
adat = Cells(sor, 13)
If Cells(sor, 4) = filteregy And _
Cells(sor, 17) = "Visual Inspection - OOW" Then
If adat = " 1-10" Then q = q + 1
If adat = "11-20" Then w = w + 1
If adat = "21-30" Then x = x + 1
If adat = "31-60" Then y = y + 1
If adat = "61- " Then z = z + 1
End If
Next
Sheets("Data").Cells(25, 1 + fil) = q
Sheets("Data").Cells(26, 1 + fil) = w
Sheets("Data").Cells(27, 1 + fil) = x
Sheets("Data").Cells(28, 1 + fil) = y
Sheets("Data").Cells(29, 1 + fil) = z
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
Azért nem, mert angol verzióhoz készült a képlet.
Itt a makrós megoldás:Sub Rendez()
Dim CV, sor
Dim terület As String
sor = 1
terület = "$A$1:$E$" & Range("E1").End(xlDown).Row
For Each CV In Range(terület)
Sheets("Rendezve").Cells(sor, 1) = CV
sor = sor + 1
Next
End Sub -
Delila_1
veterán
Makró nélkül nem.
Tegyél be egy képet, mert a leírásod után nekem nem egészen világos a célod.
A rendezés után az összes oszlop és sor adatait 1 oszlopban szeretnéd látni, és minden adat után legyen 4 üres sor? Vagy az első sor 5 adata egymás alatt legyen, utána 4 üres sor, és jöhet alá a következő 5? -
Delila_1
veterán
Ötször hajtod végig az összes adaton a makrót, pedig egyszer is elég lenne. A feltételek vizsgálata is időigényes művelet. Amit lehet, be kell zsúfolni egy ciklusba.
A 3 feltétel közül kettő azonos, ezeket elég 1-szer vizsgálni soronként.
Kétféle módon írtam át, az egyikben If-ek figyelik az adatokat, a másikban a többszörös elágazásra szolgáló Select Case.Sub visual_11()
filteregy = Range("Data!C23").Text
Dim sor, q, w, x, y, z, adat
adat = Cells(sor, 13)
If Cells(sor, 4) = filteregy And Cells(sor, 17) = "Visual Inspection - OOW" Then
If adat = " 1-10" Then q = q + 1
If adat = "11-20" Then w = w + 1
If adat = "21-30" Then x = x + 1
If adat = "31-60" Then y = y + 1
If adat = "61- " Then z = z + 1
End If
Next
Sheets("Data").Cells(25, 2) = q
Sheets("Data").Cells(26, 2) = w
Sheets("Data").Cells(27, 2) = x
Sheets("Data").Cells(28, 2) = y
Sheets("Data").Cells(29, 2) = z
End Sub
Sub visual_Case()
filteregy = Range("Data!C23").Text
Dim sor, q, w, x, y, z, adat
If Cells(sor, 4) = filteregy And Cells(sor, 17) = "Visual Inspection - OOW" Then
adat = Cells(sor, 13)
Select Case adat
Case " 1-10"
q = q + 1
Case "11-20"
w = w + 1
Case "21-30"
x = x + 1
Case "31-60"
y = y + 1
Case "61- "
z = z + 1
End Select
End If
Next
Sheets("Data").Cells(25, 2) = q
Sheets("Data").Cells(26, 2) = w
Sheets("Data").Cells(27, 2) = x
Sheets("Data").Cells(28, 2) = y
Sheets("Data").Cells(29, 2) = z
End Sub -
Delila_1
veterán
Egy kicsit átalakítottam arra az esetre, ha nincs szükséged a laponkénti összegzésre, és a Data lapon egy összegben akarod látni az A14 cellában az összes lap megfelelő sorainak számát.
Sub Xek_1()
Application.ScreenUpdating = False
Dim sor, darab, lap, sor_data
darab = 0
For lap = 2 To Worksheets.Count
Sheets(lap).Select
If Cells(sor, 4) = "y" And Cells(sor, 13) = "o" _
And Cells(sor, 17) = "x" Then darab = darab + 1
Next
Next lap
Sheets("Data").Cells(14, 1) = darab
Application.ScreenUpdating = True
End SubAz Application.ScreenUpdating = False sor leállítja a képernyő frissítését, az Application.ScreenUpdating = True pedig visszaállítja azt. Ezt azért tettem be, hogy ne zavarjon, hogy a program egyik lapról a másikra "ugrál".
-
Delila_1
veterán
Nem egészen tiszta, mit akarsz 114-szer átrakni.
Átírtam úgy a makrót, hogy a Data lapon gyűjti össze az adatokat az A2-től kezdve. Az A oszlopba beírja a munkalap nevét, mellé a B-be a darabszámot.
A Data lap legyen a füzetben az első helyen.Nagy különbség! A lapokon a Q oszlopban szereplő x szöveg, míg a makróban lévő szám. Hogy ne zavarjon az azonos kinézet, az x változó nevét átírtam darab-ra, de csak azért, hogy ne zavarjon.
Sub Xek()
Dim sor, darab, lap, sor_data
darab = 0
sor_data = 2
For lap = 2 To Worksheets.Count
Sheets(lap).Select
If Cells(sor, 4) = "y" And Cells(sor, 13) = "o" _
And Cells(sor, 17) = "x" Then darab = darab + 1
Next
Sheets("Data").Cells(sor_data, 1) = Sheets(lap).Name
Sheets("Data").Cells(sor_data, 2) = darab
darab = 0
sor_data = sor_data + 1
Next lap
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5690 üzenetére
1. Nem jelenik meg a görgető sáv.
2. A smiley-k nem a programkódnál, hanem a simán beírt képleteknél szerepelnek.
3. Nézz meg egy régebbi, smiley-s kódot. -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5687 üzenetére
Az is baj vele, hogy hosszabb sor esetén nem lehet görgetni.
A smileyk meg elrontják a kódot. Eddig a letiltásuk elmulasztása esetén a smiley fölé állva látszott a kódja. -
Delila_1
veterán
Mivel 25 lap van, kicsit hozzáírtam az előző makróhoz. Ez akkor jó, ha csak az a 25 lap van a füzetben, amelyikeknél össze kell számolni az x-eket.
Sub Xek()
Dim sor, x, lap
x = 0
For lap = 1 To Worksheets.Count
Sheets(lap).Select
If Cells(sor, 4) = "y" And Cells(sor, 13) = "o" And _
Cells(sor, 17) = "x" Then x = x + 1
Next
MsgBox "Az x-ek száma a megadott feltételek esetén: " & x
x = 0
Next lap
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Delila_1 #5684 üzenetére
Az 5684-es hozzászólásba is belerondított a szerkesztés megváltoztatása.
Helyesen (a kettőspontok utáni szóközök nélkül), hátha így már nem íródik át:R1-be (ha szabad ez az oszlop): =HA(ÉS(D1="y";M1="o";Q1="x");1;0)
R2-be: =HA(ÉS(D2="y";M2="o";Q2="x");MAX(R$1: R1)+1;0)
Ez utóbbit másold végig az oszlopban.
Utoljára valahova: =MAX(R: R)
Ezt akár meg is írhatod makróba. -
Delila_1
veterán
Makróval:
Sub Xek()
Dim sor, x
x = 0
If Cells(sor, 4) = "y" And Cells(sor, 13) = "o" And _
Cells(sor, 17) = "x" Then x = x + 1
Next
MsgBox "Az x-ek száma a megadott feltételek esetén: " & x
End SubHova lett a szerkesztésből a kód? Van helyette a Programkód, de nem olyan jó.
-
Delila_1
veterán
válasz
ffxgabor #5680 üzenetére
Futtatás előtt add meg az útvonalat és a fájl nevét, kiterjesztését az idézőjelek között.
Sub Tartomany_masolas()
Dim UtvonalAndNev As String
Application.DisplayAlerts = False
UtvonalAndNev = "Ide jön az útvonal és a fájlnév kiterjesztéssel"
Workbooks.Open Filename:=UtvonalAndNev
Sheets("db").Select
Range("C10:V2000").Copy
ActiveWindow.Close False
Sheets("db").Select
Range("C10").Select
ActiveSheet.Paste
Application.CutCopyMode = False
Application.DisplayAlerts = True
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Narancs #5662 üzenetére
Csakis pozitív – 0-nál nagyobb – értékek mértani középértékét számolhatod. A nullát tartalmazó cellát ki kell hagynod a függvény argumentumából.
Ha pl. az A1:A10 tartomány mértani közepére vagy kiváncsi, ahol az A3 értéke 0, akkor a függvény
=mértani.közép(A1:A2;A4:A10) legyen. -
Delila_1
veterán
válasz
Narancs #5660 üzenetére
Valószínű, hogy az oszlopod elemei bár számnak látszanak, szöveg formátumúak.
Írj be akárhova egy 1-est, másold Ctrl+c-vel
Jelöld ki a hibás adatokat, jobb klikk, Irányított beillesztés, Szorzás.
Ezzel az összes adatodat felszoroztad 1-gyel, de ami fontosabb, számokká alakítottad.
(A beírt 1-esre már nincs szükség) -
Delila_1
veterán
Meg lehet még próbálnod az adatvédelmi központ beállításainak módosítását, bár a 2. üzenet "olvashatatlan tartalom"-ra utal.
Office gomb, Az Excel beállításai, Adatvédelmi központ, Adatvédelmi központ beállításai, Megbízható helyek, Új hely hozzáadása. Az elérési úthoz megadod a fájlod útvonalát, ami lehetőleg ne az alapértelmezett Documents and Settings mappa legyen.
Az xls kiterjesztésből látom, hogy a fájl régebbi verzióban készült. Az a verzió már nincs meg a gépeden? A régebbi verzióban fut most? -
Delila_1
veterán
Szívesen.
Makró törlése:
Eszközök/Makró/Visual Basic Editor, vagy ehelyett Alt+F11. Bal oldalon megtalálod a füzeted nevét, alatta (a + jel kinyitása után) a lapokat, alattuk a Module1-et.
Arra kattintva jobb oldalon megjelenik a Sub-bal kezdődő makró.
Ha az egyéni makró-munkafüzetbe rögzítetted, akkor a Personal.xls alatt keresd.
A Module1-en jobb klikk, Remove Module1. Rákérdez, hogy akarod-e máshova menteni, nemet válaszolj. -
Delila_1
veterán
Egy kis makrót kell hozzá rögzítened.
1. Állj a cellára, aminek a formátumát akarod másolni.
2. Ctrl+c (másolás)
3. Állj a cellára, ahova másolni akarod a formátumot.
4. Makrórögzítés indítása. Itt megadod a nevet és a billentyűparancsot a Ctrl+ mellé, a helyéhez az "Egyéni makró-munkafüzetben" nevűt választod, hogy minden füzetben érvényes legyen, OK.
5. Az aktuális cellán jobb klikk, Irányított beillesztés, Formátumot.
6. Makrórögzítés vége.Egyébként van ehhez egy ecset formájú ikon, alapban kint van az eszköztáron, csak ahhoz nincs bill.kombináció.
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5581 üzenetére
Köszönöm a virágot.
Egy hivatkozást két helyen átírtam, a harmadikon meg nem. -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5577 üzenetére
Sub auto_open() címmel írtam makrót, de nem akar elindulni a fájl behívásakor. Ilyen eddig még nem volt. Mi lehet a balhé?
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5577 üzenetére
A legördülő (űrlap) adja a csatolt cellába az értéket. Amennyiben az első kiválasztott tételnél 0 értéket akarsz kapni, akkor a csatolt cella értékéből levonsz 1-et, és kész.
Aki nem alkalmazott még legördülőt, szerintem egyszerűbb az űrlap elemekkel kezdeni az ismerkedést. -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5570 üzenetére
Szia Fire,
1. Csatolt_cella-1
2. A kérdező valószínűleg az oszlopnak csak egy részét másolta, azért nem ment át a szélesség. -
Delila_1
veterán
A 2000 verzióban is kiválóan működik.
A kijelöléssel lehet baj. Az oszlopot az oszlopazonosítón – betűn – kattintva jelöld ki a másoláshoz, másolsz (Ctrl+c), lépj a másolás helyének első sorába, beillesztés (Ctrl+v).
Hasonlóan járj el a sor másolásánál, ott a sorazonosítón kattintva jelöld ki a sort, és az első, A oszlopbéli cellán állva illesztd be.
Ha így teszel, nincs szükség az irányított beillesztésre, ez mindent visz magával. -
Delila_1
veterán
Az űrlap vezérlőelemek közül is alkalmazhatod a kombi panelt (lenyílót). Azért ezt ajánlom, mert könnyebb kezelni, mint az ActiveX vezérlőt.
A Vezérlő formázásánál (jobb klikkre jön elő) a Vezérlő fülön megadod a Bemeneti tartomány helyét a füzetedben, a Cellacsatoláshoz azt a cellát, ahova a számot szeretnéd íratni.
A csatolt cellában az a sorszám jelenik meg, ahányadik a kiválasztott tétel a bemeneti tartományodban. Ez azt jelenti, hogy nem lehet 0, a minimális értéke 1. -
Delila_1
veterán
válasz
ALbeeeee #5557 üzenetére
A két ellipszis gombként való alkalmazása:
Objektumon jobb klikk, makróhozzárendelés. Megjelenik a párbeszéd ablak, és felajánlja az EllipszisN_Kattintáskor nevű makrót. Rögzítés, és minden más nélkül rögzítés vége. Ugyanez a másik objektumnál is. A két "üres" makróba másold be a lenti kettőt. Az első megjeleníti a Téglalap 4-et, a másik elrejti. Ezekhez már kell az "ActiveSheet.", mert a makrók nem a laphoz vannak rendelve, mint az előző. Elérése: Alt+F11, a bal oldali listán kiválasztod a füzeted nevét, ott a Modules-t, és abban a ModuleN-ben találod meg.Sub Ellipszis1_Kattintáskor()
ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 4").Visible = True
End Sub
Sub Ellipszis2_Kattintáskor()
ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 4").Visible = False
End SubAz érvényesítés szövegei nálam egy fájlnál elmásztak, mindig más helyen jelentek meg, azért nem ajánlottam. Többet tettem egy lapra, és mindegyik ott jelent meg, ahova az utolsót helyeztem.
-
Delila_1
veterán
válasz
ALbeeeee #5551 üzenetére
Ezt tudtommal csak makróval lehet megoldani. Rajzolsz egy téglalapot, rajta jobb klikk, Szöveg hozzáadása. Beírod a kommentet. A szerkesztőléc bal oldalán megnézed, milyen nevet rendelt hozzá az Excel (Téglalap, szóköz, és egy sorszám).
A lapfülön jobb klikk, kód megjelenítése. Megnyílik a VB szerkesztő. A jobb oldalon kapott üres lapra bemásolod:Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Target.Address = "$B$2" Then ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 5").Visible = True
If Target.Address = "$C$2" Then ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 5").Visible = False
End SubEnnek hatására, ha a B2 cellára kattintasz, megjelenik a kommented ott, és akkora méretben, ahol és ahogy rajzoltad. A C2-re kattintva eltűnik (ezt be is írhatod a szövegbe, ha más is használja a fájlt).
A makróban a Téglalap 5 helyett 2 helyen írd be a saját objektumod nevét. Akár ellipszist is rajzolhatsz, csak a makróban a megfelelő nevet add meg. -
-
Delila_1
veterán
válasz
dtpeter #5535 üzenetére
Egy próbát megér:
Formázz meg egy oszlopot a dátumnak, és ebben az oszlopban hivatkozz az eredetire.
Ez így kínai lehet. Vegyük, hogy az A oszlopban szerepelnek jelenleg a dátumok, valamilyen formában. Az új oszlop formátuma 2009.10.27, ebben hivatkozol az eredetire: =A1
A kimutatásba ezt az új oszlopot vidd be az A helyett. -
Delila_1
veterán
Az első kérdésedre: igen, az átmásolt adatok megtartják az eredeti formájukat, hacsak nem érték beillesztéssel kerülnek a füzetedbe. Van egy kis négyzet a sor-, és oszlopazonosítók között, erre kattintva a teljes lapod ki lesz jelölve, vagyis egyszerre formázhatod az összes cellát egy lapon.
A másodikat csak makróval lehet megoldani. Ahhoz viszont ismerni kell a gyűjtő, és a többi fájl nevét, útvonalát, és szerkezetét. -
Delila_1
veterán
Az Eszköztáron (fent, az ikonsoron) jobb klikk, Űrlapok. Ott rákattintasz a Gomb-ra, és megrajzolod vele a megfelelő méretű gombot a lapodra. Megjelenik a Makró-hozzárendelés párbeszéd doboz, ahol kiválasztod a makródat, OK.
A gomb szövegét, és a szöveg formátumát módosíthatod. -
Delila_1
veterán
Egy – bosszantó – érdekesség:
Ha előre beírom a dátumot (eredmény 25.okt), és utána adom meg a 2009.10.25 formátumot, a kimutatásban nem engedélyezi a csoportosítást. Ha viszont előre megadom a formátumot a teljes oszlopra, és azután írok bele értékeket, egy rossz szava nincs a csoportosítással szemben, simán végrehajtja.
A súgóban a csoportosítással kapcsolatban van egy ilyen mondat: Numerikus tételek, dátumok és időpontok csoportosítása bizonyos típusú forrásadatoknál nem lehetséges.A bizonyos típus mibenlétéről nem esik szó.
Ez is az Excel egyik rejtelme... -
Delila_1
veterán
válasz
dtpeter #5518 üzenetére
A mező címét szürke háttérrel jeleníti meg a kimutatás, erre a mezőre kell lépned.
Eddig nem sikerült rájönnöm, hogy mikor, és mikor nem engedi a csoportosítást. Az első kérdésedkor csináltam egy kimutatást, akkor engedte. Most újra előállítottam egy hasonlót, most nem engedi. -
Delila_1
veterán
válasz
flurider #5519 üzenetére
A nyomtatási nézetben kapcsold be a margókat, akkor az oszlopok szélességét kedved szerint állítgathatod a lap tetején megjelenő fogókat jobbra-balra húzva. Ugyanitt a margókat is keskenyebbre veheted, hogy elférjenek az adataid széltében.
A Beállítások gomb egy párbeszédablakot ad, ahol a "Legyen az eredeti méret" mezőben kisebbre veheted a %-ot, magyarán lekicsinyítheted a nyomtatványodat. -
Delila_1
veterán
válasz
dtpeter #5516 üzenetére
A negyedéves csoportosításhoz:
A dátumokat ne alakítsd át, mielőtt a kimutatást elkészíted. A kimutatásban állj a címsorára, Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás. Ez különböző csoportosításokat ajánl fel, abból kiválasztod a Negyedéveket.A 2003-nál is lehet "pipálgatni".
A #HIV és #ÉRTÉK hibákat a HA függvény alkalmazásával elkerülheted.
=HA(a hivatkozott cella <>18%;"";a cella)
Ezt persze normálisan kell megadni, csak az elvet írtam le. -
Delila_1
veterán
A HOL.VAN függvény 3. paraméterével variáld a képletet. A függvény egy számot ad, ahol a tartományban megtalálta a keresett értéket. Ezt alakítottam betűvé a A KARAKTER függvénnyel. Mivel az A betű ASCII értéke 65, a sorszámhoz hozzá kellett adnom 64-et, és ezt növeltem 1-gyel, amit a HOL.VAN értékhez is adhattam volna.
Az eredeti képlet:
=INDIREKT(KARAKTER(HOL.VAN(-1;A2:E2)+1+64)&1) -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5484 üzenetére
Ez jó tipp volt, és még csak végig sem kell menni a sorokon, továbbá függvények (hol.van, indirekt) sem kellenek hozzá. Az egész makró egyetlen sor.
A kérdés feltevése azt sugallja, hogy minden név csak egyszer szerepel a B oszlopban. Ha ez nem igaz, a makró mindenképp az első találat azonosítóját írja a G1-be.Mr. Nagy
Egy (bármelyik) cellába írd be: =MOST()
A laphoz pedig rendelt ezt a makrót:
Private Sub Worksheet_Calculate()
Cells(1, 7) = Cells(Range("A2:A65536").SpecialCells(xlCellTypeVisible).Row, 1)
End Sub -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5479 üzenetére
Ha sikerül lekérdezni a kritériumot, akkor a HOL.VAN és az INDIREKT függvényekkel már egyszerű a hozzá tartozó azonosítót kikeresni.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5477 üzenetére
SAxchivava kérdése nem az A1-re vonatkozik az én értelmezésem szerint, hanem arra, hogy van-e adat lapon.
sz = Application.CountA(Cells)
if sz>0 then ... -
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5479 üzenetére
Nem ott akadtam el, hanem a kritérium lekérdezésénél.
Nem jövök rá a szintaktikára.
A Calculate esemény beindításához a részösszeg függvényt tettem be 3-as függvényszámmal.
Az eredményt nem jó a 2. sorba íratni (mr.nagy a G2-be kérte), mert az a szűréskor "elrejtődhet", érdemesebb a G1-be tenni.
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5472 üzenetére
Egyszerűnek hat, csak valamit nem tudok, amit ismerni kellene hozzá. -
Delila_1
veterán
Nálatok is akadozik a PH, vagy az én készülékemben van a hiba?
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #5469 üzenetére
Te biztosan megfejted.
-
-
Delila_1
veterán
A D5-be már eleve érvényesítést vittem be (Adatok/Érvényesítés/Lista, ahol a két érték a Diesel és a Benzin), így azokkal már nem kell foglalkozni a függvényben.
A képlet:
=HA(ÉS(D5="Benzin";D4<1001);8;HA(ÉS(D5="Diesel";D4<1501);6;HA(D4>2000;8;7)))(ha jól értelmeztem az adataidat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged