Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grass

aktív tag

Köszönöm szépen a segítséget Delila és Cuci! Előrébb jutottam. Viszont most van egy újabb problémám. Ismét feltöltöttem egy mintát, ez már 30mega lett :S. Ha a részvényadatok külön fülekre kerülnek és onnan összesítem, akkor nincs baj. Viszont ha egy fülbe többet is szeretnék tenni, egymás mellé, akkor nem tudom a kódot működésre bírni. Jelen esetben az „Areszveny” fülben van három részvény adata. Az elsőt (Antenna) még be tudtam tenni, viszont a Csopak és az AAA adatait nem tudom. Hol van a hiba a kódban?

Összes – AI7
    =HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;OSZLOP(Areszveny!N6);0))

Összes – AT7
    =HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;OSZLOP(Areszveny!Z6);0))

exwtf.atw.hu/proba.xls

Az összes A és B részvényt be kell tennem, és teljesen a kezdetekig vissza kell mennem. Sajnos az OTP-t csak később vezették be és ha annak a dátumoszlopát venném kiindulási alapnak, akkor az azelőtti néhány év kimaradna. (Bár én is erre gondoltam és ha nem találok ki valami jobb megoldást, akkor az lesz)

Új hozzászólás Aktív témák