- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget Delila és Cuci! Előrébb jutottam. Viszont most van egy újabb problémám. Ismét feltöltöttem egy mintát, ez már 30mega lett :S. Ha a részvényadatok külön fülekre kerülnek és onnan összesítem, akkor nincs baj. Viszont ha egy fülbe többet is szeretnék tenni, egymás mellé, akkor nem tudom a kódot működésre bírni. Jelen esetben az „Areszveny” fülben van három részvény adata. Az elsőt (Antenna) még be tudtam tenni, viszont a Csopak és az AAA adatait nem tudom. Hol van a hiba a kódban?
Összes – AI7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;OSZLOP(Areszveny!N6);0))Összes – AT7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;OSZLOP(Areszveny!Z6);0))Az összes A és B részvényt be kell tennem, és teljesen a kezdetekig vissza kell mennem. Sajnos az OTP-t csak később vezették be és ha annak a dátumoszlopát venném kiindulási alapnak, akkor az azelőtti néhány év kimaradna. (Bár én is erre gondoltam és ha nem találok ki valami jobb megoldást, akkor az lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50