- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grass
aktív tag
Szeretném a cellaformázáson belül a custom résznél beállítani hogy a számok az alábbiak szerint jelenjenek meg.
- az ezres szeparálás vesszővel történjen
- egész számra kerekítsen és ne legyen tizedes megjelenítés
- a negatív számot zárójelben jelenítse meg tegyepozítív szám megjelenítése: 1,234,567
negatív szám megjelenítése: (1,234,567)Mit kell ehhez beütnöm a custom szekcióba? (végignéztem a megjelenített verziókat de egyik sem jó)
Előre is köszi! -
Grass
aktív tag
válasz
Delila_1 #19587 üzenetére
Alternatív megoldásként ez működött most (tartalmat úgy ahogy visszakapom még ha a formát nem is
Adatok - Egyéb adatforrából - XML adatimportálásból => itt kiválasztom az excelt és beteszi az adatokat fülenként vkiálasztva.Nekem így se működik a link hogy kijavítottad, nem értem mi a gond de az adatimportálás legalább sikerült.
Köszönöm szépen!
-
Grass
aktív tag
=D:\Munka\2013 munkalapok\PHU\N\N-1300 MCV tábla tesztelése 2013.10.31.xls\Munka1'A1
Nekm erre képlet hibát ír pedig ez a helye. Valami slash vagy zárójelet rosszul használok? -
Grass
aktív tag
Sziasztok,
Volt egy frankón felépített excel táblám mely valamilyne oknál fogva elszállt (nem munka közben, hanem amikor újra meg akartam nyitni akokr hibát írt ki és helyre akarta állítani).
Korábban is volt ilyen de akokr csak a formázás veszett el, most viszont szinte minden lényegi adat.
Ahova az excel teszi a helyreállítandó fájlokat ott nyoma sincs.
Az excel mérete továbbra is 3.6 mega ami esetleg arra engedhet következtetni hogy valahol még csak benne vannak az adatok és akkor az esetleg visszanyerhető valamilyen módon.
Ilyen jellegű helyreállítással kapcsolatban van valakinek tapasztalat? -
Grass
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mit nyomhattam el, de bármilyen cellába lépve (f2) majd entert nyomva az alábbi kép ugrik be. [link]
Hogy tudom lelőni?Előre is köszi.
-
Grass
aktív tag
Ismételten köszönöm a segítségeteket!
Most már szépen épül az adatbázis. Sajnos elfogytak az oszlopok, de amíg a konzulensem nem válaszol, addig nem akarok semmit kitörölni. (Nem lehet valahogy kiszélesíteni az excel táblát?)
Azt hogy lehet megoldani, hogy kitörölje azokat a sorokat, amelyek üresek, tehát nem volt kereskedés és nincs semmilyen adat benne. Ha van rá valami egyszerűbb módszer, akkor csak jobb lenne így, mint néhány részvény dátumoszlopát összeollózni. -
Grass
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget Delila és Cuci! Előrébb jutottam. Viszont most van egy újabb problémám. Ismét feltöltöttem egy mintát, ez már 30mega lett :S. Ha a részvényadatok külön fülekre kerülnek és onnan összesítem, akkor nincs baj. Viszont ha egy fülbe többet is szeretnék tenni, egymás mellé, akkor nem tudom a kódot működésre bírni. Jelen esetben az „Areszveny” fülben van három részvény adata. Az elsőt (Antenna) még be tudtam tenni, viszont a Csopak és az AAA adatait nem tudom. Hol van a hiba a kódban?
Összes – AI7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$M$7:$X$7311;OSZLOP(Areszveny!N6);0))Összes – AT7
=HA(HIBÁS(FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;2;0));"";FKERES($A7;Areszveny!$Y$7:$AJ$7311;OSZLOP(Areszveny!Z6);0))Az összes A és B részvényt be kell tennem, és teljesen a kezdetekig vissza kell mennem. Sajnos az OTP-t csak később vezették be és ha annak a dátumoszlopát venném kiindulási alapnak, akkor az azelőtti néhány év kimaradna. (Bár én is erre gondoltam és ha nem találok ki valami jobb megoldást, akkor az lesz)
-
Grass
aktív tag
Sziasztok!
Egyfajta rendezési problémám lenne. Itt egy mintafájl: [http://exwtf.atw.hu/naezthogy.xls]
A BÉT honlapjáról lehet letölteni fasza excel táblákat a különböző részvények adataival. Ide kettőt illesztettem be (Fotex, Csopak), de kb 50darabot kell így egymás mellé bemásolnom. Valahogy meg kéne bűvölni, hogy az első dátumoszlophoz igazodjon az összes többi sor. Tehát a dátum oszlopban vagyunk mondjuk 1995.03.02-án. Akkor ide mellé rendezze be a Fotex az napi adatai/sorát (nyitóár, záróár, min-max ár. Stb.), és ugyanezt a csopakkal is és a következő 50 részvénnyel.
Tehát a feladat egy olyan táblázat létrehozása, ahol dátumnak megfelelően sorakoznak egymás mellett a részvények napi adatai.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest