- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Csömör: sűrűn havazik, szélcsend van, leesett eddig 1 cm és kb. 1°C van. Inkább sütne délután a nap és ne a hó esne.
-
JetiRulez
őstag
Esőt is nyugodtan kimehetsz lapátolni, csak nincs sok értelme.
Mai első zanyálásom elég érdekesen jött ki. Vittem ki a szomszédnak hátra a kerítéshez egy pohár kávét. Megcsúsztam a terasz alsó lépcsőfokán és sikerült a pohár kávét magamralötykölnöm. Maradt a pohárban egy korty, azt odaadtam neki. Szerencsére melós ruha volt.
-
JetiRulez
őstag
Tegnap éjfél felé megjött a hózápor. Reggel 6 tájt 10 cm volt ránézésre. Hamar összeesett a felére. Olvad rendesen, de jeges szél is fúj. Ellapátoltam a ház elől, a telek elől, a garázs elől.
Utálom! -
JetiRulez
őstag
válasz
Quan-Chi #5920 üzenetére
Ez az egyetlen jó dolog a hóban. Munkára serkent. Legalább nem kockultam rögtön a gép előtt miután hazaértem. Eleget számítógépeztem már a suliban is, de azért a Prohardverre minden nap felnézek.
Amúgy nem félreérteni a dolgot! Nem vagyok über kocka, csak úgy közepes mértékben. -
JetiRulez
őstag
Itt már elállt és elkezdett olvadni. Hála a magasságosnak!
-
JetiRulez
őstag
Nálunk már nagy pelyhekben esik a hó. Nem tudom mióta, mert csak most néztem ki az ablakon 8-kor. Mindenesetre nem örülök neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest