- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orsyka
tag
Elállt
És persze amikor még esett, el is olvadt ahogy leért
-
Orsyka
tag
Esik a hóó!!!
-
Orsyka
tag
XI. ker.: eljutottunk a havasesőig. Reméljük hó lesz belőle!
-
Orsyka
tag
Holleanyó elmehet a búsba... remélem estére aktivizálja magát
-
Orsyka
tag
Süt a nap... gusztustalan pfhujj...
Met-en is az Bp-i égkép, mintha csak egy szép meleg nyári nap lenne
Időképen azt írták, 30-40% a hó esélye. De nekem nagyon úy tűnik, hogy ebből nem lesz semmiBár reménykedek.
-
Orsyka
tag
Hogyha fehér karácsony nem lesz, akkor már csak azt kívánom: ne süssön a nap...
-
Orsyka
tag
XI. ker: eddig nem esett semmi, most megint rázendített ez a ká eső. Havazhatna már
mondjuk, ha most nem esik le, nagyobb az esélye, hogy a karácsony lesz fehér
-
Orsyka
tag
Hát, nem lett nálunk ebből a 10 centis hóból semmi... ugyan úgy szakad tovább az eső...
-
Orsyka
tag
Most mesélték az előbb, hogy éjjel akár 10 centi hó is eshet. Azt, hogy hol, azt nem mondta, de gondolom Budapestre értette. Hát, meglátjuk mi lesz!
-
Orsyka
tag
Bp. 11. ker.: itt ömlik az eső... lassan igazán átmehetne hóba. Most olvastam valahol, hogy fehér lesz a karácsony. Remélem
-
Orsyka
tag
válasz
WonderCSabo #5263 üzenetére
Valami maradvány nálunk is látszik, de már csak elvétve apró foltokba.
-
Orsyka
tag
11. ker: a havas esőből hóesés lett, egész éjjel szakadni fog szerintem...
-
Orsyka
tag
11. kerbe átment esőbe, és csupa latyak minden
-
Orsyka
tag
11. kerben is nagyon esik
-
Orsyka
tag
Nálunk egész 2-ig olyan hóesés volt, hogy nem lehetett kilátni. Most meg megfagyott az egész ami még megmaradt és nem olvadt el
-
Orsyka
tag
Wá ne is mond, meglepő élmény volt... nem szeretek csúszkálni, de sötétbe legalább nem lát senki, ha éppen alkotok egy hatalmas zakózást
Kinéztem az erkélyen, és sima hóesés, csak annyira fúj a szél, hogy úgy néz ki, mintha havaseső lenne. De már kezd megmaradni ez is. Itt is apró szemű és nagyon durván. -
Orsyka
tag
Igen, csak nem tudom, hogy hol, milyet... de ez más téma
Nálunk ismét esik a hó, elég rendesen, és úgy tűnik, nem áll el egyhamar, hanem meg is marad egy minimális mennyiség. Attól félek egészen estig fog havazni.
Na kinézek, és a párkányomon már meg is maradt -
Orsyka
tag
Én a Gyáli útra jártam suliba. A sulihoz meg egy aluljárón kellett átmenni, amit szint nem takarítottak és tök jeges volt, lépcső nuku, csak a le-fel-járó vagy nem tudom hogy hívják (
). Két oldal volt, középen egy korlát, amibe kapaszkodott mindenki. Sok csaj meg télen is tűsarkúba rohangál. Hogy azok mekkorákat estek!!! Én meg ugye a kis kárörvendő sírtam a röhögéstől, addig, amíg akkorát nem estem én is, hogy alig bírtam leülni
-
Orsyka
tag
A hóesés ennyi volt, amilyen gyorsan jött, úgy el is ment. Tiszta dili.
-
Orsyka
tag
válasz
(Darkwood) #5085 üzenetére
Dél-Buda, 11ker. Most ahogy sasolok ki én is, jön 1-2 csúnya felhő a Szabadság-hegy felől. Ha az hófelhő, akkor egy órán belül itt megint esni fog.
Az szerintem az a felhő, ami eddig itt volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest